OSUĐEN DANIJEL KOJI JE NOŽEM IZBO TRUDNU ANDREU: Napao je dok je vodila decu u školu: Nije hteo da prestane dok me ne ubije

Autor:

Svet

28.05.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea je odvedena u bolnicu i srećom povrede nisu bile opasne po njen i život njene nerođene bebe

OSUĐEN DANIJEL KOJI JE NOŽEM IZBO TRUDNU ANDREU: Napao je dok je vodila decu u školu: Nije hteo da prestane dok me ne ubije

Foto: Tiktok./@pubgdanydany

Nakon napada koji se dogodio prošle godine, Danijel Popesku je osuđen na 17 godina i četiri meseca zatvora zbog pokušaja ubistva svoje bivše supruge koja je tada bila u 37. nedelji trudnoće. Iako je tvrdio da nije nameravao da je ubije, već samo da je uplaši, sud je donio oštru presudu zbog ozbiljnosti dela.

Tokom suđenja je otkriveno da je Danijel nedeljama pre napada uhodio Andreu, a napad se dogodio dok je vodila decu u školu. Andrea je srećom preživela napad, a njen život i život nerođene bebe nisu bili ozbiljnije ugroženi, iako je prošla kroz traumatično iskustvo.

Na sudu je pročitana izjava žrtve u kojoj je Andrea izrazila zahvalnost što je živa nakon ovog mučnog iskustva. Istakla je da je Danijel bio veoma ljubomoran i da nije mogao da se nosi sa njihovim rastankom, te da je bio uporan u nameri da je povredi.

- Ne sumnjam da bi me, da me je uveo u kuću, ubio. Jasno je da mu je to bila namera tog dana, da ubije mene i moje nerođeno dete. Bio je veoma ljubomoran i nije mogao da se nosi sa činjenicom da smo se rastali, a ja nisam imala nameru da mu se ikada vratim. Nije hteo da prestane dok me ne ubije - dodala je ona.

Foto: Facebook

Andrea

 

Advokat osuđenog je istakao da Danijel pati od lošeg raspoloženja i anksioznosti, te da mu je iskreno žao zbog svega što se dogodilo. Ipak, sud je doneo odluku da mu se zabrani kontakt sa Andreom i njenom decom.

- Pati od lošeg raspoloženja i anksioznosti. Iskreno mu je žao zbog svega - rekao je advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Zemunka

29.05.2024 09:34

Čuj, iskreno mu je žao? Da nije tragično i kriminalno bilo bi smešno!!! Zašto država tetoši obolele? Zidajte bolnice, umesto tržnjaka. Živimo u opštem Mad Max haosu, ljudi sa graničnim poremećajima šetaju slobodni, nelečeni i presuđuju komšijama i partnerima, deci...