UZNEMIRUJUĆE OTKRIĆE: Da li je vuk odgovoran za smrt malog Emila (2)? Lobanja detaljno analizirana!

Autor:

Svet

18.04.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Reanud, trener pasa, izjavio je da vukovi itekako mogu uhvatiti dete bez da ostave bilo kakav trag krvi na ulici.

UZNEMIRUJUĆE OTKRIĆE: Da li je vuk odgovoran za smrt malog Emila (2)? Lobanja detaljno analizirana!

Foto: Profimedia

Potraga za malim Emilom (2) koji je nestao dok je boravio kod svoje babe i dede u porodičnoj kući u Le Haut Verneu, Francuska, završena je tragično. Lobanja dečaka pronađena je nedaleko od mesta gde je nestao, a nakon detaljne analize pojavila se nova teorija o njegovoj smrti.

Teorija o napadu vuka

Gradonačelnik zaseoka izneo je teoriju da postoji verovatnoća da je malog Emila rastgao vuk. Ova hipoteza je bila odbačena u startu, međutim, kako istraga napreduje sve više dobija na značaju. Na lobanji malog Emila pronađene su pukotine, odnosno prelomi koji ukazuju na tragove ugriza i to ne od samo jedne, već od više životinja.

- Ovde ih ima, leti napadaju stada, ali ima i vukova samotnjaka. Kažu da se plaše ljudi, ali odraslih, dete je malo, vuk bi možda njega napao - rekao je gradonačelnik Fransoa Balik.

Stručna mišljenja

Stefan Reanud, trener pasa, izjavio je da vukovi itekako mogu uhvatiti dete bez da ostave bilo kakav trag krvi na ulici.

- Vuk može da zgrabi dete i trči preko pola sata bez zaustavljanja a da ne ispusti ni kap krvi - rekao je Stefan. Meštani su takođe izneli svoje teorije, ističući da strm teren može biti uzrok nestanka deteta, te da nije iznenađenje što telo nije pronađeno ranije.

Provera teorije

Navodi se da se ova teorija može proveriti samo putem naučne analize Emilove odeće. Ako je vuk oteo dete dok se igralo pored fontane sa zečevima, istraga može otkriti tragove ugriza. Mnogi ne veruju u ovu teoriju, ali istražitelji sada moraju da utvrde istinu o tome šta se zapravo desilo tog kobnog dana u šumi.

- Strm je ovo teren, može dete da padne i slomi vrat. Nisam iznenađen što nije pronađeno telo ranije, nije to egazktna nauka - rekao je jedan meštanin.

Emil je nestao 8. jula prošle godine kada je došao na odmor sa dedom i babom u selo. Dvogodišnji dečak nestao je sa njihovog imanja, a policija je sve vreme odbijala da isključi svaku teoriju o njegovom nestanku, uključujući i otmicu ili ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading