HOROR! Najmanje 115 BEBA rođeno i ubijeno! Ukupan broj žrtava LEDI krv u žilama! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.08.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelske snage ubile su najmanje 620 Palestinaca na Zapadnoj obali i u Istočnom Jerusalimu od početka rata u Gazi

HOROR! Najmanje 115 BEBA rođeno i ubijeno! Ukupan broj žrtava LEDI krv u žilama! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Reuters

Najmanje 115 beba rođeno je i ubijeno od početka poslednjih vazdušnih napada Izraela na Pojas Gaze, saopštilo je danas palestinsko Ministarstvo zdravlja.

- Svi oni živeli su kratke trenutke pre nego što su im životi izgubljeni u bombardovanju i agresiji - navodi se u saopštenju ministarstva, prenosi Al Džazira.

Poslednja identifikovana ubijena novorođenčad su blizanci stari četiri dana, odnosno rođeni devetog avgusta, Ajsel i Ajsar Abu al Kumsan.

U izraelskim napadima na Pojas Gaze od 7. oktobra ubijeno je najmanje 39.929 Palestinaca, a ranjeno 92.240.

Ukupno 32 Palestinca su ubijena, a 88 ranjeno u protekla 24 sata, navodi se u saopštenju ministarstva.

Ministarstvo je takođe navelo da su izraelske snage ubile najmanje 620 Palestinaca na Zapadnoj obali i u Istočnom Jerusalimu od početka rata u Gazi, a iz ovih područja nestalo je nekoliko stotina, preneo je Tanjug.

Podsetimo, palestinski Hamas danas je prvi put posle nekoliko meseci ispalio dve rakete na Tel Aviv! Kako su preneli izraelski mediji nije pričinjena materijalna šteta i nema žrtava.

Dve rakete ispaljene su iz Gaze, objavile su Izraelske odbrambene snage (IDF). Jedna je pala u more, a druga nije stigla do izraelske teritorije.

- Bombardovali smo grad Tel Aviv i njegova predgrađa sa dva projektila M90 kao odgovor na cionističke pokolje civila i namerno raseljavanje našeg naroda - saopštilo je vojno krilo Hamasa. Hamas je zadnji put priznao da je ispalio rakete na Tel Aviv u maju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading