"ZAUSTAVIĆEMO RAT U UKRAJINI ZA 24 SATA": Putin kazao šta misli o Trampovoj izjavi, pa otkrio da li mu je FAVORIT on ili Bajden

Autor:

Svet

04.07.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje o Trampovim izjavama da bi, ako pobedi na izborima, mogao da zaustavi rat u Ukrajini u roku od 24 sata, Putin je rekao da ih Rusija shvata ozbiljno

"ZAUSTAVIĆEMO RAT U UKRAJINI ZA 24 SATA": Putin kazao šta misli o Trampovoj izjavi, pa otkrio da li mu je FAVORIT on ili Bajden

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da je gledao delove debate između Džoa Bajdena i Donalda Trampa i da bi i dalje više voleo da Bajden bude novi predsednik SAD.

Upitan da li je Bajden ili Tramp bio bolji i da li se njegova preferencija za Bajdena promenila posle debate, Putin je rekao: „Ništa se nije promenilo“.

"Znali smo šta može da se desi"

- Da li smo znali šta bi se moglo dogoditi? Jesmo - dodao je on. Putin je više puta javno rekao da mu je draži Bajden nego Tramp, čak i nakon što ga je Bajden nazvao „ludim ku*vinim sinom“.

Na pitanje o Trampovim izjavama da bi, ako pobedi na izborima, mogao da zaustavi rat u Ukrajini u roku od 24 sata, Putin je rekao da ih Rusija shvata ozbiljno, ali da mu nisu poznati detalji Trampovog mirovnog predloga.

"Tramp želi da zaustavi rat, mi to shvatamo ozbiljno"

- Činjenica da je gospodin Tramp pokazuje da je spreman i da želi da zaustavi rat u Ukrajini, mi to shvatamo ozbiljno - rekao je Putin.

- Naravno, nisam upoznat sa predlozima kako on to namerava da uradi. To je ključno pitanje. Ali nema sumnje da je on ozbiljan u tome i mi to podržavamo - dodao je on.

Podsetimo, još jedan uticajni list poziva predsednika Džoa Bajdena da se povuče sa predsedničkih izbora 2024.

Ekonomist u uvodniku objavljenom u četvrtak, tvrdi da je Bajdenov nastup u predsedničkoj debati Si-en-en-a bio „užasan“, ali je „zataškavanje bilo gore“.

- Bila je agonija gledati zbunjenog starca kako se muči da se priseti reči i činjenica. Njegova nesposobnost da izvede argument protiv slabog protivnika bila je obeshrabrujuća. Ali operacija njegove kampanje da negira ono što su desetine miliona Amerikanaca videle svojim očima je toksičniji od bilo čega drugog, jer njegovo nepoštenje izaziva prezir - navodi se u uvodniku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading