ODJEKNULA STRAVIČNA EKSPLOZIJA U TRENUTKU OGLAŠAVANJA SIRENA! POGOĐENA DEVETOSPRATNICA! Još jedan snažan ruski raketni napad, ima ranjenih! (FOTO)

Autor:

Svet

28.06.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruske snage su izvršile još jedan snažan napad na ukrajinski grad

ODJEKNULA STRAVIČNA EKSPLOZIJA U TRENUTKU OGLAŠAVANJA SIRENA! POGOĐENA DEVETOSPRATNICA! Još jedan snažan ruski raketni napad, ima ranjenih! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP/Ukrainian Emergency Service via AP

Ruski raketni napad na Dnjepar rezultirao je oštećenjem devetospratnice u ovom gradu, saopštio je predsednik Dnjepropetrovskog regionalnog saveta, Nikola Lukašuk.

Prema njegovim rečima, četiri sprata zgrade su uništena, a nekoliko osoba je povređeno.

- U Dnjepru je u napadu neprijatelja oštećena devetospratnica. Uništena su četiri sprata. Ima povređenih - napisao je on na mreži Telegram.

 

Reakcija na napad

Lukašuk je istakao da su sve službe već angažovane na terenu i rade na saniranju posledica ovog raketnog napada.

Ova vest je izazvala zabrinutost među građanima, a eksplozija je odjeknula tokom oglašavanja sirene za vazdušni napad, dodatno uznemiravajući stanovništvo.

 

Solidarnost i pomoć

Nakon objave o oštećenju devetospratnice, društvene mreže su preplavljene fotografijama zgrade koja je bila meta ruskog napada.

Uprkos ovom napadu, građani Dnjepropetrovska pokazali su solidarnost i spremnost da pruže pomoć povređenima i učestvuju u obnovi oštećenih objekata.

Bezbednost građana u fokusu

Napadi poput ovog podsećaju na ranija razaranja koja su zadesila Dnjepar i druge gradove u Ukrajini.

Bezbednost građana i brza reakcija nadležnih službi sada su u fokusu kako bi se obezbedila pomoć povređenima i sanirala oštećenja nastala usled ovog napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading