ONI KOJI SU MOGLI DA SPREČE UBISTVO, A NISU, ODGOVARAĆE! Ministar policije Crne Gore se oglasio nakon dvostrukog ubistva

Autor:

Svet

28.10.2024

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bijelo Polje i Sokolac danima kao na iglama.

ONI KOJI SU MOGLI DA SPREČE UBISTVO, A NISU, ODGOVARAĆE! Ministar policije Crne Gore se oglasio nakon dvostrukog ubistva

Foto: MUP Crne Gore, youtube.com/Portal Standard

Događaj koji se nedavno desio u Bijelom Polju još jednom je istakao koliko je važno poverenje građana u rad policije i bezbednosnog sektora. Incident koji se dogodio podsetio nas je na značaj saradnje između građana i policije u očuvanju bezbednosti u zajednici.

Transparentnost u radu policije ključna je za izgradnju poverenja građana. Građani treba da budu informisani o aktivnostima policije i da imaju poverenje u postupke i odluke koje policija donosi. Kroz transparentan rad, policija može da ojača svoj integritet i približi se zajednici kojoj služi.

Uključivanje građana u procese očuvanja bezbednosti ključno je za uspešan rad policije. Građani treba da budu svesni svoje uloge u očuvanju reda i mira, te da aktivno sarađuju sa policijom kako bi zajedno doprineli bezbednijem okruženju.

Kvalitetna obuka i stalni profesionalni razvoj policajaca od presudnog su značaja za efikasno delovanje policije. Kontinuirano usavršavanje policajaca u različitim oblastima, uključujući i komunikacione veštine, tehnike pregovaranja i rešavanja konflikata, doprinosi njihovoj sposobnosti da efikasno reaguju u različitim situacijama.

Međunarodna saradnja u borbi protiv kriminala od velikog je značaja za efikasno suzbijanje različitih oblika kriminala. Razmena informacija, iskustava i najboljih praksi između različitih policijskih agencija doprinosi jačanju bezbednosti kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading