OGLASILA SE TETKA MLADE DŽEJLE (16) ZA REPUBLIKU! Evo šta kaže o stomatologu iz pakla i šta je PRAVA ISTINA!

Autor:

Svet

16.10.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvorio joj je pokvaren zub i rekao: "To će biti u redu", dao joj neki antibiotik. Pa joj je otvorio zub i rekao da stavlja hladne obloge i da će to biti u redu.

OGLASILA SE TETKA MLADE DŽEJLE (16) ZA REPUBLIKU! Evo šta kaže o stomatologu iz pakla i šta je PRAVA ISTINA!

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Lamija Duranović, tetka preminule Džejle Drapić (16), koja je preminula usled komplikacija nakon stomatološke intervencije u jednoj privatnoj ordinaciji u Sarajevu, oglasio se za Republiku i rekla da nije tačno da je devojka preminula od komplikacija posle vađenja zuba, već zbog toga što joj je pokvaren zub neadekvatno tretiran.

- Kao član porodice, obraćam vam se i uz saglasnost oca dajem odobrenje da se Džejline slike objavljuju bez blura. Trebalo bi ispraviti i navode da je Džejla umrla posle intervencije vađenja zuba, zub nije izvađen, već je neadekvatno tretiran - istakla je tetaka preminule tinejdžerke.

Muamer Drapić, otac Džejle Drapić (16), oglasio se za Telegraf.rs i ispričao šta se zapravo dogodilo njegovoj ćerki.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Džejla Drapić

 

On je rekao da je stomatolog Džejli popravio zub, stavio joj lek i dao antibiotik, ali se njeno stanje iskomplikovalo ubrzo nakon intervencije.

- To je doktor H. M., ali su dali pogrešnu informaciju da je detetu izvađen zub, pa da su usled toga usledile komplikacije... Ne, da joj je izvađen zub, ne bi do toga došlo - rekao je Muamer.

- Zatvorio joj je pokvaren zub i rekao: "To će biti u redu", dao joj neki antibiotik. Pa joj je otvorio zub i rekao da stavlja hladne obloge i da će to biti u redu. Zakazao joj je tretman za devet dana - dodaje ožalošćeni otac.

Kaže da je Džejla kod zubara otišla 30. septembra, a u bolnicu je primljena dva dana kasnije 2. oktobra.

Ističe da je već dan nakon prijema u bolnicu imala prvu operaciju, a zatim i drugu...

- Džejla je 3. oktobra imala prvu operaciju, gde joj je sanirano to žarište, odakle je sve krenulo - kaže otac i dodaje da za njegovu ćerku nije bilo spasa.

- Već je otišlo na srce... Od neadekvatnog stomatološkog lečenja dobila je apsces, koji joj se slio u pluća, otišao na srce. Imala je dve operacije i na kraju je bila zaražena sa tri bakterije - priča otac Džejle Drapić koja je posle svega dobila sepsu i umrla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading