JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MALE VANJE GJORČEVSKE (14) HITNO PRREBAČEN U BOLNICU! Bore Videvski U teškom stanju, desila mu se jeziva stvar!

Autor:

Svet

30.09.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahtevam da se stalno drži u bolničkim uslovima, jer realno nije za izdržavanje zatvorskog pritvora, rekao je njegov advokat.

JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO MALE VANJE GJORČEVSKE (14)  HITNO PRREBAČEN U BOLNICU! Bore Videvski U teškom stanju, desila mu se jeziva stvar!

Foto: facebook, printskrin/skopje1.mk

Bore Videvski iz Velesa, jedan od osumnjičenih za ubistvo Vanje Gjorčevske (14) i Pančea Žežovskog (74), prebačen je u bolnicu u teškom zdravstvenom stanju, objavili su lokalni mediji.

Branilac Videvskog, advokat Bojan Manev rekao je za portal "Fokus" da je njegov klijent u teškom zdravstvenom stanju i da mu je najverovatnije otkazao presađeni bubreg,

- Juče je prebačen u Gradsku opštu bolnicu, ali je zbog težine stanja prebačen na državnu kliniku. Videvskom je pre deset godina presađen bubreg. Sada je i on otkazao ili je pred otkazivanjem, zbog čega je njegovo stanje izuzetno teško - rekao je advokat.

Branilac Videvskog je agenciji MIA rekao da je njegov klijent juče prebačen na Kliniku za nefrologiju i da su "upućeni zahtev i žalba na pritvor".

- Zahtevam da se stalno drži u bolničkim uslovima, jer realno nije za izdržavanje zatvorskog pritvora. Poslednja žalba je podneta 5. septembra i nismo dobili nikakav odgovor - rekao je branilac Manev.

Osim Videvskog, za saučesništvo u dvostrukom ubistvu i otmici na svirep način osumnjičeni su Velibor Manev, Vlatko Kešišov i Bore Videvski, koji se nalaze u pritvoru u Skoplju. Organizator Ljupčo Palevski takođe je u zatvoru, posle izručenja iz Turske u koju je pobegao neposredno po izvršenju oba zločina.

Takođe, Vanjin otac, Aleksandar Gjorčevski, osumnjičen je da je pomagao u otmici svoje kćerke i on se nalazi iza rešetaka. 

Tela 14-godišnje Vanje Gjorčevske i 74-godišnjeg Panča Žežovskog pronađena su 3. decembra, nakon što je nestanak prijavljen 27. odnosno 24. novembra. Motiv oba zločina je koristoljublje. 
 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading