JEZIVA SCENA SA MESTA POŽARA! SVE JE UNIŠTENO! "Sva skladišta su izgorela, šteta je ogromna!" (VIDEO)

Autor:

Svet

15.09.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gašenju požara učestvovalo ukupno gotovo 80 vatrogasaca i 22 vozila!

JEZIVA SCENA SA MESTA POŽARA! SVE JE UNIŠTENO! "Sva skladišta su izgorela, šteta je ogromna!" (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/JPVP Grada Osijeka

Kako prenosi 24sata.hr, policija je dojavu dobila u 3:06 sati o požaru skladišta uz južnu obilaznicu kod grada Osijeka.

Vatrogasci su oko 9 sati objavili da je požar pod kontrolom, ali da će im verovatno trebati ceo dan da ga potpuno ugase. Gorela su skladišta Lagermaxa, GLS-a...

- Brzo je gorelo, vatrogasci su spašavali sve što su mogli, kombije. Bila je i eksplozija.  A crni dim je zbog firme koja proizvodi maziva - javlja očevidac čiji član porodice radi u jednom od skladišta uz južnu osječku obilaznicu gde je u noći izbio veliki požar! 

Kako je objavila hrvatska policija, dojava je stigla u 3:06 sati, a morali su da zatvore deo obilaznice.

 

 

Na prostoru gde je gorelo su skladišta Lagermaxa, GLS-a i ostala, koja su uništena! Vatrogasci su objavili fotografije na kojima se vidi da je sve uništeno. Šteta je ogromna. 

- Sva skladišta su stradala. Srećom, niko nije povređen. Bila je velika borba da se spreči da se vatra ne proširi na obližnju benzinsku pumpu - rekao je za HTV Dragan Vulin, zamenik osječkog gradonačelnika i načelnik Štaba civilne zaštite Grada Osijeka.

Zapovednik osječke Javne vatrogasne službe Goran Ivković rekao je kako je u sklopu objekta bila i benzinska stanica, ali su uspeli da je spasu i kako će im do potpunog gašenja trebati ceo dan.

Ranije su vatrogasci objavili da je u gašenju učestvovalo 40-ak vatrogasaca JVP Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila. Ukupno gotovo 80 vatrogasaca i 22 vozila!

U 4:12 sati zatvorili su saobraćaj na tom delu osječke obilaznice, a oko 9 sati su lokalizovali požar, preneo je 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading