OTVORENA PRETNJA SMRĆU: Stigao mejl da će policajce pobiti na sudu!

Autor:

Svet

13.09.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako kažu iz policije, ovo već druga ovakva pretnja ove godine

OTVORENA PRETNJA SMRĆU: Stigao mejl da će policajce pobiti na sudu!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC

Jelenko Krešo iz hrvatskog Sindikata pravosudnih policajaca potvrdio je da su mu kolege javile za pretnju. U zatvor Remetinec jutros je stigla otvorena pretnja smrću pravosudnim policajcima koji rade na Županijskom sudu u zatvoru.

Tu je informaciju potvrdio i Jelenko Krešo iz Sindikata pravosudnih policajaca Hrvatske.

- Istijna je, pretnja je stigla mejlom u Remetinec. Određena osoba pripretila je da će ubiti pravosudne policajce Županijskog suda. Ja lično treba da se vratim s godišnjeg odmora u ponedeljak na radno mesto na Županijski sud. Ovo je kao lepa dobrodošlica - rekao je Krešo.

Kaže, ne zna detalje da li je osoba koja je pretila pod nadzorom policije.

On dodaje da je ovo već druga ovakva pretnja ove godine.

- Ovo je druga pretnja koja je stigla u Remetinec ove godine. Ne sećam se da smo ranije imali često ovakve pretnje. Svakako nije ugodno, već kad sednete u automobil prema radnom mestu pomišljate o pretnji. Ne zna se ko je meta, koliko je sve ozbiljno. Situacija nije ugodna, a naš posao je ionako stresan - rekao je Krešo, preneo je Danas.hr.

Naselje Remetinec

Remetinec je zagrebačko gradsko naselje, mesni odbor unutar gradske četvrti Novi Zagreb – zapad, koji se nalazi na južnom delu grada a na zapadnom delu Novog Zagreba.

Na istoku se graniči s kvartom Otočec, na zapadu s Blatom, na severu s gradskom četvrti Trešnjevka – jug, tačnije s kvartom Gredice, te na jugu s Botincem.

To je stambeno naselje koje ima dosta stambenih zgrada a ima i dosta kuća.

U kvartu se nalazi popularan trgovački centar Arena centar, poznati zatvor Remetinec, hrvatska nacionalna televizija Nova TV, Novozagrebačka policijska stanica (VI. policijska postaja Zagreb (Novi Zagreb) koja se nalazi na Trgu narodne zaštite br. 1., železnička stanica, poštanska filijala, crkva, kafići itd.

U blizini se nalazi Avenue Mall, Zagrebački velesajam, kao i Zagrebački hipodrom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading