"UBILA ME TUGA, POJELA NEPRAVDA". Brat pregažene devojke umro od bola za njom! Gledao je ubicu sestre dve pune godine na slobodi (FOTO)

Autor:

Svet

22.08.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejla je nastradala u saobraćajnoj nesreća, a brat Amar je dve godine gledao ubicu koji i dalje vozi slobodno...

"UBILA ME TUGA, POJELA NEPRAVDA". Brat pregažene devojke umro od bola za njom! Gledao je ubicu sestre dve pune godine na slobodi (FOTO)

Foto: Printscreen/Facebook/Τζενάνα Σούλιεβιτς

Prijatelji preminulog Amara Suljića obratili su se Senzaciji s apelom za pomoć u borbi za pravdu. Amar, koji je preminuo 17. avgusta, bio je duboko pogođen gubitkom svoje sestre Lejle, koja je tragično preminula 3. jula 2022. godine, nakon što je bila udarena na pešačkom prelazu na Ilidži. Vozač koji je izazvao ovu tragediju, Haris Frelih, još uvek je na slobodi, što je dodatno pogoršalo bol i tugu u porodici Suljić.

U poruci koju su nam prijatelji Amara poslali putem linka Facebook statusa, jasno je izražena duboka patnja i bes zbog nepravde. Status prenosimo u celosti:

 - Ja sam Amar Suljić, brat Lejle Suljić, devojke koja je udarena na pešačkom prelazu 03.07.2022. godine na Ilidži. Moja sestra više nije sama. Sada sam i ja s njom. Sada smo na lepšem mestu. Tamo gde nema nepravde…

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Τζενάνα Σούλιεβιτς

 

Umro sam od tuge za svojom sestrom u svojoj 28. godini. Dve godine sam gledao ubicu svoje sestre na slobodi. Ubila me je tuga, pojela me je nepravda i nerad našeg sistema. Ubica HARIS FRELIH nije ubio samo moju sestru, ubio je i mene… Uništio je celu moju porodicu. Moja majka mi je danas pripremila dženazu, a samo par dana pre smo pravili planove i pripremali moju svadbu… Da, trebao sam da se oženim sa Silmom ovo leto. Ubica je na slobodi. Živi, radi, vozi, uživa… A mi…

Tražimo da ubica Haris Frelih odmah bude zatvoren. Želim pravdu za svoju majku koja je ukopala dvoje dece za dve godine… jedno pored drugog - navodi se u objavi na Facebook-u.

Ovaj emotivan apel naglašava očaj i frustraciju porodice Suljić zbog nepravde koja ih je pogodila. Prijatelji preminulog Amara mole sve koji mogu pomoći da se pravda konačno zadovolji i da se odgovorni za ovu tragičnu situaciju privedu pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading