UBICA IZ GRADAČCA PRVO NAPAO DECU PA UBIO STARICU: Komšinica Hazimu prepoznala po pantalonama i majici

Autor:

Svet

02.09.2024

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo sam glavu okrenula jer nisam mogla gledati taj veliki užas, svedoči Derviša Mujčinović.

UBICA IZ GRADAČCA PRVO NAPAO DECU PA UBIO STARICU: Komšinica Hazimu prepoznala po pantalonama i majici

Foto: A. Bešić / Avaz, Instagram

Muhamed Selimović (33), zvani Meša, koji je ubio u subotu uveče u naselju Požarike u Gradačcu, Hazimu H. Osmanhafizović (74) prethodno je napao decu i svog poznanika.

Naime, jedan od roditelja dece navodi nasilnik je napao decu na poligonu.

- I moje dete bilo je žrtva, pregledano je u UKC Tuzla i sada je dobro. Sutra to može biti vaše dete. Molimo sve da ostave politiku po strani i da budemo jedinstveni u rešavanju ovog problema. Hitno je potrebno poboljšati zaštitu dece i odlučno suzbiti problem droge - kaže jedan od roditelja. 

Republika

Foto: Gradačački glas/Printscreen, Facebook

Ubica iz Gradačca pre zločina napao decu na poligonu

Podsetimo, Selimović je nesrećnu Hazimu ubio u krugu jedne fabrike, a oko mesta događaja su građevinski materijal i brojni kamioni. Stotinak metara od mesta brutalnog ubistva živi Derviša Mujčinović, koja je policiji pomogla da identifikuje žrtve počinjenog zločina. Derviša svedoči da je na mestu zločina zatekla stravičan prizor zbog kojeg nema mira.

- Hazimu sam prepoznala po pantalonama i majici koje je imala na sebi, ali sam veoma brzo glavu okrenula jer nisam mogla gledati taj veliki užas. Za veoma kratko vreme došao je njen suprug Mujo, ćerke, sin i komšije. Čula se vriska, a ja sam ispred kuće bila do tri sata ujutro, odnosno do onoga trenutka kada su Hazimu odvezli - priča Mujčinovićeva i dodaje da je Hatzima bila dobra i poštena osoba, koja je nedužna stradala.

- Ona tog momka nije ni poznavala. Od njene kuće do mesta ubistva nema ni 150 metara. S njom je uglavnom šetao unuk, ali ga sinoć nije bilo jer je otišao na Šljivarevo. Kako je nju taj momak ubio, šta se sve dešavalo, niko ne zna - dodaje Mujčinović.

Foto: Facebook

Umrlica ubijene žene u Gradačcu

Policijska istraga dosad je pokazala da je ubistvu prethodio verbalni konflikt između ubice i prijatelja sa kojim se nalazio u blizini škole. U tom trenutku, kako se nezvanično saznaje, naišla je nesrećna starica koju je ubica prvenstveno verbalno napao, udario u glavu metalnom šipkom, a zatim i betonskim blokom.

DOBRO POZNAT POLICIJI
Prema navodima tuzlanskog tužilaštva, ubica je najverovatnije koristio gvozdenu šipku i betonski blok za ovaj svirepi čin.
Selimović je uhapšen tako što ga je, kako se nezvanično saznaje, savladao komšija Zemir, koji je ubicu oborio na zemlju i tako ga držao do dolaska policije. Policija je potom dobila dojavu i da se u blizini nalazi telo mrtve ženske osobe. Potom je utvrđeno da je reč o Hazimi.
Iz policijskih izvora saznaje se da je Selimović ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svedok, a ne osumnjičeni da mu je pomogao, kako se prvobitno mislilo.
Policija je saopštila da su građani prijavili buku i viku oko 19.40, a kada su policijske ekipe, lekari i istražitelji stigli na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt nesrećne žene.
Od nje su se juče na društvenim mrežama opraštali prijatelji i rođaci, koji ne mogu da shvate da je Selimović uopšte bio na slobodi.
Mehmed je odranije poznat policiji kao osoba koja uživa u narkoticima i koji je godinama maltretirao komšije gde god da živi. Psihički je, kako kažu žitelji Gradačca, nestabilna osoba.

https://www.facebook.com/watch/?v=1198249648083044

Sahrana Hazimi Osmanhafizović, koju je Mehmed Selimović svirepo ubio u Gradačcu u subotu, biće danas  na groblju u Ledenicama - Gibe.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading