SA LJUBAVNIKOM I ĆERKOM UBILA MUŽA, U SUD DOŠLA HLADNA KAO LED, PA VREĐALA NJEGOVU MAJKU! Jauci roditelja Saše Kulišića odzvanjali sudom u Doboju!

Autor:

Svet

31.08.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da vidim gde su heroji, ubice mog sina. Monstrumi jedni, govorila je majka ubijenog Saše

SA LJUBAVNIKOM I ĆERKOM UBILA MUŽA, U SUD DOŠLA HLADNA KAO LED, PA VREĐALA NJEGOVU MAJKU! Jauci roditelja Saše Kulišića odzvanjali sudom u Doboju!

Foto: Printscreen Atv, Printscreen/Instagram/ttamaricaa9

"Da vidim gde su heroji, ubice moga Saše, đubrad, ubice, montrumi spodobe..." Jauk majke ubijenog Saše Kulišića i reči "ubice, monstrumi, spodobe", odjekivali su sudnicom Okružnog dobojskog suda.

Na zakazano, pretpretresno ročište optužena za teško ubistvo Andrea Kajganić stigla je mirno i hladnokrvno u pratnji policije. Nakon nje i i optuženi Dražen Lazarević. Susret za optuženima teško je pao porodici ubijenog Kulišića.

Nisu štedeli reči za Kajganićevu. Nije ni ona ostala dužna. Pokušala je istom merom da uzvrati ali ju je policija opomenula. Samo ročište nije ni održano. I to zbog štrajka advokata koji rade po službenoj dužnosti. Pa se branioci Kajganićeve i Lazarevića u sudu se nisu ni pojavili.

Republika

Foto: Tamara Kulišić (@ttamaricaa9) instagram

Žena i ćerka Saše Kulišića koje su ga ubile zajedno sa majkinim ljubavnikom

 

Zato im je predsednik sudskog vijeća dala nekoliko dana da donesu odluku ili će sami naći advokate ili će im sud pokušati da omogući branioce koji će pristati da ih brane po službenoj dužnosti bez obzira na štrajk, prenosi ATV.

- Optuženi ste za jedno veoma teško krivično delo, pa skoro da u zakonu i nema težeg krivičnog dela od tog, za koje ste vi optuženi, obzirom na zaprećenu kaznu i po zakonu suđenje ne može da počne bez prisustva branioca koji će vam po zakonu pružati pravnu pomoć. Situacija je takva da ja suđenje ne mogu da zakažem ne mogu da sudim jer je zakon rekao da branioce morate imati - kaže Marijana Lazić Miladinović, predsjednik sudskog veća.

Republika

Foto: Printscreen/ Facebook

Dražen Lazarević, ljubavnik Andree Kajganić

 

A branioci bi mogli da imaju pune ruke posla, s obzirom na to šta se stavlja optuženima na teret. Prema optužnici ubistvo su detaljno isplanirali. Kobne noći Kulišiću su prvo nakon što je omamljen tabletama, zadali nekoliko udaraca u glavu, vezali ga konopcem, zalepili trakom usta i oči zatim ga izneli iz kuće u gepek i odvezli na obiližnje izletište. Tu su ga dokrajčili kada su mu zajedno nožem zadali ubodne rane nakon kojih Kulišiću nije bilo spasa.

Reč je o jednom od najmonstruoznijih ubistava koje je potreslo ne samo Doboj nego celi region. Posebno, jer je u sve bila upetljana maloletna kćerka optužene Andree Kajganić i ubijenog Saše Kulišića, a nju je Osnovni sud u Doboju uputio u vaspitno-popravni dom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading