EVO U KAKVOM JE STANJU PREMIJER RS RADOVAN VIŠKOVIĆ! Oglasili se lekari!

Autor:

Svet

27.08.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička vozila, od kojih je jedno vozilo štićene ličnosti.

EVO U KAKVOM JE STANJU PREMIJER RS RADOVAN VIŠKOVIĆ! Oglasili se lekari!

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pregledan je danas u Domu zdravlja u Milićima u Zvorniku, nakon što je ranije danas povređen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mestu Tišča kod Šekovića.

Njemu su konstatovane lakše povrede, a direktor bolnice Ivan Popović rekao je za RTRS da su u nezgodi povređena i dvojica mladića iz Brčkog, kojima su takođe konstatovane lakše telesne povrede.

'- Devetnaestogodišnji mladić je pregledan i već otpušten na kućno lečenje, dok je 23-godišnjak zadržan na opservaciji. Nema težih povreda ni lomova. On je u trenutku nesreće spavao, ugruvan je i preventivno je zadržan - rekao je Popović.

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva putnička vozila, od kojih je jedno vozilo štićene ličnosti.

Višković je rođen 1. februara 1964. godine u mestu Buljevići kod Vlasenice, koje danas pripada opštini Milići. Nakon završetka osnovne škole u Sarajevu steče zvanje saobraćajnog tehničara. Nakon toga studira na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu (smer drumski transport), gde je diplomirao 1990. Postdiplomske studije je završio 2005. godine na Tehničkom fakultetu u Zvorniku, a 2015. je doktorirao na Saobraćajnom fakultetu u Doboju.

Po završetku studija Višković postaje asistent na Saobraćajnom fakultetu u Sarajevu, gde se zadržao do početka rata u BiH. 1996. se zapošljava u kompaniji Boksit u rodnim Milićima, gde je pre preuzimanja dužnosti premijera RS bio izvršni direktor za sektor saobraćaja.

Političku karijeru je započeo 2004. godine kada je na lokalnim izborima izabran za odbornika u Skupštini opštine Milići.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading