"BIO JE ANĐEO, AKO ANĐELI POSTOJE! IZGUBILI SU JEDINO DETE U CELOJ FAMILIJI": Komšinica poginulog Nikole (24) kod Umke kroz jecaje govorila za Republiku! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.08.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji nastradalog momka su od saznanja da im je sin teško povređen van sebe, a u kuću im neprestano dolaze ljudi da izjave saučešće.

"BIO JE ANĐEO, AKO ANĐELI POSTOJE! IZGUBILI SU JEDINO DETE U CELOJ FAMILIJI": Komšinica poginulog Nikole (24) kod Umke kroz jecaje govorila za Republiku! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

 Nikola Uzelac (24) teško povredjen u saobraćajnoj nesreći kod Umke, uprkos trodnevnoj borbi lekara za njegov život u toku noći je preminuo.

Ekipa portala Republika.rs i novina Srpski telegraf je posetila rodno mesto nastradalog mladića - Veliku Moštanicu i uverili smo se na licu mesta da je bio prvo omiljeno dete, a posle i momak za primer, te da je vest o njegovoj smrti potresla čitavo mesto.

Komšije navode da je tog dana nesrećni Nikola krenuo na posao u Beograd na vodi gde je radio kao kuvar, a najtužnije od svega jeste što je bio sin jedinac!

Republika je ispred kuće nesrećnog mladića zatekla porodicu u crnini koja se grli sa ljudima koji dolaze u grupama da izjave saučešče, a preko puta komšinicu baka Danicu. 

- Nek mu Bog da carstvo nebesko. Nas Nidžo je zaslužio to. Bio je andjeo, ako andjeli postoje - plačući govori baka Danica koja stanuje preko ulice. Priča kako se od udesa u subotu čitav komšiluk Uzelaca molio da se njihov sin oporavi.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća poginulog Nikole Uzelca

- Lekari su rekli da je bio malo bolje, ali ... u glavu je povredjen, telo je bilo nepovredjeno - priča uzrujana baka. Kaže da nema snage da ode u kuću nastradalog momka jer ne može da nadje reči utehe.

- Šta da kažem Draganu i Jovanci nesrećnim roditeljima koji su ostali bez očiju, srca, duše, bez sina jedinca. Za koga da žive i čemu da se nadaju?! Nemaju više dete koje je trebalo da im podari unuke. Imao je i devojku i na poslu je napredovao u poslovođu. Svi smo bili ponosni na naseg Nidžu - govori baka Danica. 

Opisuje koliko je bio nastradali momak voljen i kaže da je bio jedinac u ujčevini jer mu je ujak ostao neoženjen, a svedoči i o tužnoj sudbini oca mladića. 

- Draganu je mlada umrla sestra, a pre toga njen muž. Iza njih je ostalo osmoro dece koje je ujak gledao koliko je mogao, eno ih sada neutešni plaču oko kuće jer su izgubili voljenog brata od ujaka - govori komšinica dok se trese od neopisive tuge.

Za vozača autobusa u kojem je bio Nikola u subotu ujutru kada se na Obrenovačkom putu zakucao u zaustavljeni kamion, komšinica kaže da je zaslužio da istrune u zatvoru. 

-Zlikovac, dušmanin koji nije video toliki kamion na putu. Šta je radio onda? Zaslužio je da ne vidi belog dana- zaključila je baka skroz slomljena od  bola za omiljenim komšijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading