ZNAO DA JE UBIO DETE, ALI IPAK POBEGAO! Mrtav pijan majci rekao: "Ništa ne govori o autu"! DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD OKUČANA!

Autor:

Svet

24.08.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećni dečak je bio član pionira lokalnog fudbalskog kluba i vraćao se kući sa treninga s još dva drugara kad ga je udario pijani vozač..

ZNAO DA JE UBIO DETE, ALI IPAK POBEGAO! Mrtav pijan majci rekao: "Ništa ne govori o autu"! DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD OKUČANA!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Strašna saobraćajna nesreća desila se sinoć u Hrvatskoj kod Okučana kada je muškarac u alkoholisanom stanju seo za volan i tom prilikom usmrtio dečaka (13).

Nesreći se dogodila na Državnoj cesti D5 u Cagama blizu Okučana, a vozač je u sebi imao čak 2.45 promila alkohola u krvi.

Nesrećni dečak je bio član pionira lokalnog fudbalskog kluba i vraćao se kući sa treninga s još dva drugara.

Policija je objavila nove detalje o toj strašnoj nesreći, a kako je otkriveno pijani vozač je nakon nesreće pobegao sa lica mesta, nakon čega ga je policija našla kod kuće.  

Zahvaljujući kameri na jednoj od kuća uz put viđen je automobil kojim je udario dete, a pojavile su i informacije da je pre nego što ga je ubio pravio probleme u jednom od okučanskih kafića. Nedugo nakon što je skrivio nesreću policija mu je banula u dvorište.

Uprkos tome što je naduvao 2,45 promila, vozač je bio svestan što je učinio jer je navodno rekao majci da ništa ne govori o njegovom automobilu. Očigledno je mislio da prikrije da je udario dete na biciklu.

Prema još nepotvrđenim informacijama, tri dečaka su se vozila na biciklima od Okučana prema Benkovcu, u istom smeru, kad ih je sustigao automobil. Nesrećno dete je vozilo bicikl više prema sredini saobraćajne trake, dok su dvojica njegovih prijatelja vozila iza njega.

- Izbegnuta je još veća tragedija, mogao je nesrećnik automobilom pokupiti svo troje dece - rekao je muškarac iz Caga.

Dečak je bio nekoliko stotina metara udaljen od svoje kuće. Jako dirljiv je bio trenutak danas pre podne kad je na mesto nesreće došao muškarac, očigledno član porodice poginulog dečaka. Plakao je i palio sveće, a potom uzeo dečakovu kopačku, koja je ostala na mestu nesreće, te je ljubio.

Bonus video

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading