ČUDO KOD BANJALUKE! DEVOJKU U AUTU UDARIO VOZ, PROŠLA BEZ OGREBOTINE: Evo šta ju je spasilo

Autor:

Svet

23.08.2024

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj je završen, a redovno saobraćanje vozova je uspostavljeno u 10.17 časova

ČUDO KOD BANJALUKE! DEVOJKU U AUTU UDARIO VOZ, PROŠLA BEZ OGREBOTINE: Evo šta ju je spasilo

Foto: shutterstock

Ilustracija

Na putnom prelazu između stanica Ramići i Potkozarje, danas u 8.45, putnički voz koji je saobraćao iz Banjaluke ka Prijedoru naleteo je na vozilo koje se u tom trenutku nalazilo na putnom prelazu, a devojka, koja je bila za volanom automobila, nije povređena.

"Po prijavi vanrednog događaja na lice mesta su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za vanredne događaje Željeznica Republike Srpske", rečeno je iz “Željeznica Republike Srpske” (ŽRS).

Uviđaj je završen, a redovno saobraćanje vozova je uspostavljeno u 10.17 časova, pišu Nezavisne novine.

"Putni prelaz je osiguran ‘Andrejinim krstom’, saobraćajnim znakom STOP i trouglom preglednosti. Željeznice Republike Srpske upozoravaju sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, obavezno se zaustave ispred putnog prelaza i bezbedno nakon prelaska pruge, nastave vožnju", kažu iz ŽRS.

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, putnica nije poštovala saobraćajnu signalizaciju i našla se na šinama u trenutku nailaska voza. Pretpostavlja se da je mašinovođa srećom uspeo da smanji brzinu, i da je devojku to spasilo.

Podsetimo, brat M.D. (12) i sestra M.D. (14), koji su poginuli zajedno sa taksistom Milanom Lazarevićem u sudaru automobila i voza kod Lazarevca sahranjeni su juče na groblju u Lukavici, a više o tome čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading