"SAMO JE MALO ISKRVARIO": Kolima se zakucao u tri vozila, pa sleteo u provaliju! Posle udesa pozvao majku i izgovorio samo jednu rečenicu

Autor:

Svet

21.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor!

"SAMO JE MALO ISKRVARIO": Kolima se zakucao u tri vozila, pa sleteo u provaliju! Posle udesa pozvao majku i izgovorio samo jednu rečenicu

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

Teška saobraćajna nesreća na deonici između kampa Lovišće i uvale Kosirina

Nešto pre 17 časova, dogodila se teška saobraćajna nesreća na deonici između kampa Lovišće i uvale Kosirina. 21-godišnji Vodičanin, vozeći iz pravca Murtera ka Tisnom, izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u tri automobila, izazvao lančanu reakciju i upao u provaliju.

Čudo - mladić preživeo smrskan automobil

Iako je automobil bio smrskan, mladić je čudom preživeo nesreću. Prema informacijama objavljenim u Večernjem listu, mladić je prošao sa lakšim povredama, iskrvario je, ali je van životne opasnosti. Prvi vatrogasci koji su stigli na mesto nesreće izjavili su da je ovo zaista čudo. Mladić je odvezen kolima Hitne pomoći, a uspeo je čak i da kontaktira svoju majku nakon udesa.

Uzdrmana majka i svedoci nesreće

Majka mladića iz Vodičana, uzdrmana nesrećom svog sina, odmah je stigla na mesto nesreće. Ona je izjavila da joj je sin rekao da se ne može setiti ničega, što je dodatno uznemirilo majku.

Od ostalih učesnika nesreće, saznajemo da niko nije teže povređen. Vozač iznenada prešao iz desne u levu traku, udario je u automobil, nakon čega je došlo do lančane reakcije sudara automobila koji su izbegavali kontakt sa njim.

Neverovatno iskustvo svedoka

Jedan od učesnika u nesreći iz Murtera izjavio je da je vozač iznenada prešao iz desne u levu traku, izazvao sudar i da je neverovatno što niko nije teže povređen. Izjavio je da ne zna koliko je brzo vozio, ali je naglasio da je mogao da izgubi život i da ubije još nekoliko ljudi. Sreća je, prema njegovim rečima, danas bila na njihovoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading