PUCNJAVA U GIMNAZIJI, IMA MRTVIH I RANJENIH!

Autor:

Svet

21.08.2024

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema prvim informacijama navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak

PUCNJAVA U GIMNAZIJI, IMA MRTVIH I RANJENIH!

Foto: Tanjug/AP

Policija BiH

Jutros se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava u prostorijama Gimnazije u Sanskom Mostu.

Prema nezvaničnim informacijama ima mrtvih i ranjenih.

Prema prvim informacijama navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.

Podsetimo, Bosnu i Hercegovinu takođe je potresla vest o pucnjavi u Nevesinju koja se dogodila pre nekoliko dana.

Siniša Laketa, načelnik Policijske uprave Trebinje, rekao je juče da je napadač iz napuštene kuće otvorio vrata i zatim zapucao na policajce i uzvikivao "Alahu ekber".

Ističe da su nakon prijave na lice mesta stigli pripadnici Žandarmerije i drugi policijski službenici, ali da se u ovom trenutku ne može potvrditi da se radi o migrantu.

Takođe, nije želeo da otkrije koju je vrstu oružja imao napadač, ali je samo rekao da je u pitanju ilegalno oružje jer građani ne mogu zakonski da ga poseduju.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa rekao je da je likvidirano lice koristilo francuski i engleski jezik.

- O identitetu lica ne možemo govoriti dok se ne obavi uviđaj - rekao je i naglasio da policija na području Nevesinja juče nije hapsila migrante, kako su pojedini mediji preneli.

Milenko Avdalović, načelnik opštine Nevesinje, tvrdi da je reč o migrantu koji je pucao iz napuštene kuće.

- Migrant se zabarikadirao u napuštenu kuću, odakle je bacio i bombu, koja je lakše povredila jednog mještanina. Nažalost, migrant je morao biti likvidiran - rekao je Avdalović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading