ŠOK-OBRT U SLUČAJU NESTANKA DEVOJČICE U CRNOJ GORI! Majka prijavila oca deteta, stigli dokazi kako je ona, u stvari, otela devojčicu!

Autor:

Svet

14.08.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je objavio prijatelj oca devojčice!

ŠOK-OBRT U SLUČAJU NESTANKA DEVOJČICE U CRNOJ GORI! Majka prijavila oca deteta, stigli dokazi kako je ona, u stvari, otela devojčicu!

Foto: Google maps, profimedia

Optužba za kidnapovanje maloletne Zinlee Rajan

Crnogorski mediji su nedavno preneli vest o optužbi za kidnapovanje maloletne devojčice Zinlee Rajan. Američka državljanka Trejsi Šenon Lin je prijavila policiji u Crnoj Gori da ju je njen bivši vanbračni suprug, Tomas Holenbek, ilegalno odveo njihovu šestogodišnju ćerku iz zemlje preko crnogorsko-albanske granice. Ova priča je dobila i međunarodni kontekst budući da je Interpol obavešten o otmici deteta.

Akcija na GoFundMe za povratak Zinlee kući

Zanimljivo je da je pre tri godine pokrenuta akcija na platformi GoFundMe "Bring Zynlea Home!", koju je pokrenuo prijatelj oca devojčice Džoš Brend. U okviru ove akcije prikupljana su sredstva da bi Tomas Holenbek mogao da se bori za povratak svoje ćerke u Ameriku, gde je on imao puno starateljstvo nad detetom.

Borba za povratak deteta

Holenbek je prema navodima sa GoFundMe stranice boravio u Crnoj Gori od septembra 2021. i aktivno se zalagao za povratak Zinlee u Ameriku. Organizator akcije je 12. novembra 2021. objavio da je Tomas uspeo da poseti Zinlee na nekoliko trenutaka, što svedoči o upornosti oca u borbi za starateljstvo nad detetom.

Reakcija majke i ambasade SAD u Podgorici

Trejsi Šenon Lin je za medije izjavila da je obaveštena da je Tomas Holenbek u ambasadi SAD u Tirani zatražio pasoš za dete. Ona je takođe istakla da je sudski postupak u Crnoj Gori u toku, te da sud još nije doneo pravosnažnu presudu o starateljstvu nad Zinlee Rajan. Takođe, iz ambasade SAD u Podgorici su potvrdili da su videli dete i da fizički izgleda dobro, preporučujući majci da sve prijavi policiji i Interpolu.

Ova porodična drama između roditelja Zinlee Rajan je uznemirila javnost i postala predmet međunarodne pažnje, naglašavajući važnost rešavanja ovakvih slučajeva na adekvatan i pravno utemeljen način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading