"NE ZNAM ŠTA BI, DEČKO RADIO PO HRVATSKOJ, DOBRO ZARAĐIVAO..."! Meštani Šipova u šoku posle ubistva lepe Anđelke! I UBICA PODLEGAO POVREDAMA!

Autor:

Svet

12.08.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka M. nedavno je napustila nevenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao pre posla te je ubio u automobilu u blizini svoje kuće, a posle i sebi ispalio metak u glavu.

"NE ZNAM ŠTA BI, DEČKO RADIO PO HRVATSKOJ, DOBRO ZARAĐIVAO..."! Meštani Šipova u šoku posle ubistva lepe Anđelke! I UBICA PODLEGAO POVREDAMA!

Foto: Facebook

Nikola Cumbo (38) iz Šipova podlegao je usled povreda u UKC RS nakon što je sebi pucao u glavu. Pre nego što je u sebe ispalio metak, on je u automobilu ubio nevenčanu suprugu Anđelku M. (38) sa kojom je imao dvoje dece - od dve i šest godina.

Građani mesta u kojem se dogodio zločin su u šoku. Jedna sugrađanka je za beogradske medije ispričala da je poznavala i žrtvu i počinioca.

- Sistem je zakazao. Strašno. Nosim porodici tablete, koliko se može smiriti. Dečko zarađivao dobro, radio po Hrvatskoj. Šta se tu desilo, ne znam, kao ni šta je bilo u četiri zida - kazala je ona.

Na pitanje da li je bilo naznaka da bi se ovo moglo dogoditi ona je odgovorila.

- Lično i odgovorno tvrdim da nije – navela je.

Podsetimo, ubijena žena Anđelka M. nedavno je napustila nevenčanog muža Nikolu Cumbu iz Šipova, koji ju je jutros sačekao pre posla te je ubio u automobilu u blizini svoje kuće.

Podsećamo, jutro se u Šipovu dogodila tragedija kada je Anđelku M. (34) ubio njen nevenčani suprug Nikola C. (37), a zatim pokušao da izvrši samoubistvo. Anđelka je preminula na mestu događaja, dok je Nikola, sa prostrelnom ranom glave, prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gde je odmah operisan, ali je popodne podlegao povredama.

Prema dostupnim informacijama, Anđelka je u dva navrata podnosila prijave za nasilje u porodici protiv Nikole. Prva prijava je podneta 2023, dok je druga podneta u maju ove godine. U oba slučaja policija je reagovala i podnela izveštaje Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci. Međutim, jedna od istraga je obustavljena jer je Anđelka povukla prijavu, dok je druga prijava još u postupku.

Nakon incidenta u maju Anđelka je odlučila da napusti Nikolu i s njihovom decom, starosti dve i šest godina, preselila se kod rođaka. Uprkos tome, svedoci navode da su Anđelka i Nikola ostali u kontaktu i da su ih i dalje viđali zajedno.

Na dan tragedije Anđelka je automobilom dovezla decu kod Nikolinih roditelja da bi ih ostavila na čuvanje. Prema navodima iz istrage, Nikola je čekao ispred kuće i, kada je Anđelka izašla iz automobila nakon što je ostavila decu, seo je u vozilo, izvadio pištolj i pucao u nju, a potom i u sebe.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading