KRVAV PIR U HERCEG NOVOM! Izbo mladića koji ga je izvukao iz tuče!

Autor:

Svet

06.08.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni kriv, ni dužan!

KRVAV PIR U HERCEG NOVOM! Izbo mladića koji ga je izvukao iz tuče!

Foto: Shutterstock, Pixabay/Fleimax

Policija u Herceg Novom reagovala je brzo i efikasno nakon incidenta koji se dogodio 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u mestu Đenovići. Tridesetogodišnji muškarac iz Herceg Novog uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Verbalni sukob eskalirao u nasilni napad

Prema navodima policije, muškarac je u prisustvu većeg broja lica započeo verbalni konflikt sa jednim od prisutnih, nakon čega je došlo do fizičkog napada. On je navodno udario osobu šakom u predelu vilice, a zatim izvadio nož iz torbice i zamahivao prema oštećenom licu, nanoseći mu ubodnu ranu u predelu trbuha. Povređeni je prebačen u bolnicu, dok su dvojica mladića koji su se sukobili otišla sa lica mesta.

Brza reakcija policije i hapšenje osumnjičenog

Nakon prijave incidenta, policija je uspostavila blokadu i prikupila obaveštenja, što je rezultiralo brzom identifikacijom osumnjičenog. On je ubrzo pronađen i lišen slobode, a prilikom hapšenja kod njega je pronađen nož, koji je verovatno korišćen u napadu.

Krivične prijave i dalje postupanje

Osumnjičeni je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, gde je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. Takođe, policija je locirala i lišila slobode još jednu osobu, koja se sumnjiči za ugrožavanje sigurnosti na štetu oštećenog lica. Ova osoba je takođe privedena Višem državnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Incident u Đenovićima izazvao je veliku pažnju javnosti, a brza reakcija policije rezultirala je hapšenjem osumnjičenih i preduzimanjem zakonskih mera. Nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja i doneli odgovarajuće odluke u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading