UBILA GA MEŠALICA ZA BETON! Jeziva nesreća na gradilištu kod Mostara!

Autor:

Svet

05.08.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Policijske uprave Mostar su obavili uviđaj kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljka Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, a kojem su prisustvovali i inspektorka zaštite na radu, kao i veštak saobraćajne struke.

UBILA GA MEŠALICA ZA BETON! Jeziva nesreća na gradilištu kod Mostara!

Foto: Printscreen/Youtube

Na gradilištu solarnih elektrana u mestu Međine iznad Mostara danas je smrtno stradao radnik, S.Š. (63), preneo je portal "Avaz", pozivajući se na izvore iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

 

Nesretnog radnika je na licu mesta, pod još neutvrđenim okolnostima usmrtilo građevinsko vozilo-mešalica za beton.

 

Pripadnici Policijske uprave Mostar su obavili uviđaj kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljka Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, a kojem su prisustvovali i inspektorka zaštite na radu, kao i veštak saobraćajne struke.

Prema naredbi dežurne tužiteljke, naložene su sve neophodne istražne mere i radnje, kao i veštačenja, te uzimanje izjava svedoka s ciljem utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Podsećamo, u zagrebačkoj ulici Šestinski venac u naselju Šestine krajem jula je jedan radnik ostao zatrpan na gradilištu.

Naime, kako su pisali hrvatski mediji, radnik je oko 11:40 sati izvučen i preuzela ga je ekipa Hitne pomoći.

Nakon jezive nesreće oglasio se i komandant Javne vatrogasne postrojbe Zagreb Siniša Jembrih i potvrdio je da su vatrogasci na licu mesta.

Inače, nedavno se desila velika tragedija i na gradilištu na Zvezdari kada je u Ulici Dragiše Lapčevića na Zvezdari paleta sa cementom pala na jednog radnika i povredila ga. Ekipa Hitne pomoći nesrećnog radnika prevezla je na reanimaciju u Urgentni centar.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading