SILOVATELJ KOJI JE NAPAO DEVOJKU NA ZVEZDARI ĆE USKORO BITI UHAPŠEN! U toku policijska potraga, KAMERE SVE SNIMILE?

Autor:

Hronika

23.07.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija na nogama!

SILOVATELJ KOJI JE NAPAO DEVOJKU NA ZVEZDARI ĆE USKORO BITI UHAPŠEN! U toku policijska potraga, KAMERE SVE SNIMILE?

Foto: Profimedia

Nasilje

Beograd je ponovo potresen vestima o nasilju nad ženama, ovoga puta prijavom silovanja devojke (24) na Zvezdari.

Kako nezvanično saznaje "Blic", nadležni organi su odmah reagovali i započeli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog strašnog događaja.


Tragovi napada u blizini Novog groblja

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je došla u Beograd iz jednog mesta u okolini prestonice kako bi posetila svoju rođaku. Napad se navodno dogodio dok se devojka vraćala iz noćnog izlaska, krenuvši ka kući svoje rođake. "Blic" prenosi reči izvora da se napad desio u blizini Novog groblja, a osumnjičeni, prema nezvaničnim podacima, je muškarac star između 20 i 25 godina.

Veštačenje kamera i potraga za osumnjičenim

Kako bi se prikupili dodatni dokazi, istražitelji veštače snimke sa kamera postavljenih na obližnjim lokalima, koje bi trebalo da su zabeležile napad. Takođe, intenzivno se traga za osumnjičenim, a nadležni izvor ovog medija izjavljuje da se očekuje da će osumnjičeni uskoro biti priveden.

Ovaj slučaj još jednom baca svetlo na ozbiljan problem nasilja nad ženama u našem društvu, ističući hitnu potrebu za efikasnijim merama zaštite žrtava i kažnjavanja počinilaca. Nadamo se da će nadležni organi brzo rešiti ovaj slučaj i pružiti podršku žrtvi u ovim teškim vremenima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Samotaki

23.07.2024 07:01

Bravo za policiju koja brzo reaguje i koristi sve raspoložive resurse kako bi privela ovog nasilnika. Važno je da se svi počinioci ovakvih strašnih zločina brzo pronađu i kazne!

Samotaki

23.07.2024 07:02

Konačno vidimo ozbiljan pristup rešavanju problema nasilja nad ženama. Nadam se da će ovaj slučaj biti brzo rešen i da će se počiniocu suditi za ovo monstruozno delo.

Samotaki

23.07.2024 07:02

Nadamo se da će pravda biti brzo zadovoljena i da će policija uhapsiti napadača. Ovakvi zločini ne smeju ostati nekažnjeni!

Samotaki

23.07.2024 07:03

Svaka čast policiji na brzom reagovanju. Nadam se da će napadač biti brzo uhvaćen i da će pravosudni sistem efikasno obaviti svoj posao.