OVO SU POSLEDNJE REČI KOJE JE KREŠIMIR IZGOVORIO PRE POKOLJA: Bacio Ani pare na sto, pa krenuo da puca po starcima i osoblju!

Autor:

Svet

24.07.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U napadu je stradalo pet osoba, među kojima je i njegova majka, Anka P., a kasnije je povredama podlegla još jedna žena

OVO SU POSLEDNJE REČI KOJE JE KREŠIMIR IZGOVORIO PRE POKOLJA: Bacio Ani pare na sto, pa krenuo da puca po starcima i osoblju!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ, Društvene mreže

Osumnjičeni Krešimir Pakohi (51) se pre nego što je izvršio pokolj u Domu za stare u Daruvaru sastao sa vlasnicom staračkog doma Anom I. kojoj je bacio pare koje je dugovao za smeštaj majke i izgubio kontrolu nad sobom.

Kako prenosi Moj portal, Krešimir je tog ponedeljka se sastao sa Anom koja ga je pozvala da razgovaraju na terasu. Oni su započeli razgovor i čovek je u jednom trenutku izvadio novac koji je dugovao. Bacio ga je na sto zbog čega ga je Ana opomenula rekavši mu da "nema potrebe da se tako ponaša".

U tom trenutku, Krešimir je navodno izgubio kontrolu nad sobom, prenosi izvor za Moj portal.

"Imam još nešto za vas", navodno je rekao, pa izvukao pištolj i krenuo da puca.

U napadu je stradalo pet osoba, među kojima je i njegova majka, Anka P., a kasnije je povredama podlegla još jedna žena.

Nakon krvavog pohoda, s pištoljem iz kojeg se još dimilo, došao je do terase obližnjeg kafića "Daruvarca", poterao goste koji su sedili na terasi i ušao unutra.

Izbezumljena konobarica koja je tada bila u smeni otišla je do vrta iza kuće u kojem se nalazila druga konobarica i rekla joj šta se događa. Ta druga konobarica je potpuno smireno došla do Pahokija, zamolila ga da ne pravi probleme u kafiću, ostalim gostima rekla da izađu iz lokala i nakon toga pozvala policiju koja ga je 12 minuta kasnije uhvatila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading