UNIŠTILI SU OSAM GODINA ŽIVOTA NAS I NAŠIH PORODICA! Knežević prvi put nakon oslobađajuće presude: Nadam se da će oni koji su učestvovali u ovoj montaži odgovarati"

Autor:

Svet

12.07.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako mislite da sam oduševljen i euforičan, nakon osam godina ne mogu da iskažem neko specijalno zadovoljstvo ili sreću"

UNIŠTILI SU OSAM GODINA ŽIVOTA NAS I NAŠIH PORODICA! Knežević prvi put nakon oslobađajuće presude: Nadam se da će oni koji su učestvovali u ovoj montaži odgovarati"

Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC

Milan Knežević

Oslobađajuća presuda u slučaju poznatom kao "državni udar" je očekivana, poručio je lider DNP-a Milan Knežević novinarima na Cetinju.

"Sudsko veće je postupilo po presudi Apelacionog suda, ako mislite da sam oduševljen i euforičan, nakon osam godina ne mogu da iskažem neko specijalno zadovoljstvo ili sreću jer smo se našli u lavirintu koji je trajao i koji će verovatno trajati jer pretpostavljam da će SDT uložiti žalbu na ovu presudu", kazao je Knežević.

On je dodao da posle svega što se izdešavalo crnogorska javnost je imala priliku da vidi o kakvoj montaži se radi, prenosi CDM.

Nadam se da će svi oni koji su učestvovali u ovoj montaži, i osam godina naših života i života naših porodica uništili i zamrzli u Sudovima i Tužilaštvima najzad odgovarati”, poručio je Knežević.

Pre Kneževića, nakon oslobađajuće presude u predmetu "državni udar", oglasio se lider Nove srpske demokratije i predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

On je na mreži X objavio fotografiju sa liderom Demokratske narodne partije Milanom Kneževićem.

 

 

Na fotografiji piše: „Hrabrost i sloboda“.

Podsećamo, u slučaju poznatom kao "Državni udar" optuženi su bili lideri nekadašnjeg Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević, ali i dvojica ruskih državljana.

Svi optuženi u slučaju "Državni udar" u Crnoj Gori danas su oslobođeni krivice odlukom Višeg suda.

Odluku je donelo tročlano sudsko veće predvođeno sudijom Zoranom Radovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading