UŽAS NA POZNATOJ PLANINI! Majka sa bebom pala sa mosta u kanjon! (FOTO)

Autor:

Svet

06.07.2024

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je izgubila ravnotežu kod drugog mosta kanjona i tom prilikom je pala

UŽAS NA POZNATOJ PLANINI! Majka sa bebom pala sa mosta u kanjon! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jedna neimenovana žena i njeno osmomesečno dete pali su danas sa mosta u kanjonu Kamačnik, u hrvatskoj planinskoj regiji Gorski kotar.

Hrvatska gorska služba spasavanja (HGSS) je danas oko 17.20 časova primila poziv za pomoć povređenim osobama u kanjonu Kamačnik.

Ubrzo nakon toga, petočlana ekipa HGSS je izašla na teren kako bi pružila neophodnu pomoć.

Teška situacija na drugom mostu kanjona

Prema informacijama dobijenim od HGSS, žena je izgubila ravnotežu kod drugog mosta kanjona i tom prilikom je doživela pad, pri čemu je zadobila povrede.

Još teže, sa njom je bilo i dete od samo 8 meseci koje je takođe povređeno u ovoj nesreći. Hitno je preneta sa ekipom hitne pomoći na izlazu iz kanjona.

 

Brza i efikasna intervencija HGSS ekipe

Ostatak ekipe HGSS je pružio neophodnu pomoć povređenoj ženi na licu mesta. Sanirane su povrede kolena i stopala, a oko 19 časova povređena žena je predata ekipi Hitne pomoći.

Ovaj slučaj još jednom pokazuje značaj brze reakcije i efikasnosti HGSS u spašavanju povređenih osoba u teško pristupačnim terenima poput kanjona Kamačnik.

Spašavanje u takvim uslovima zahteva posebnu obučenost i spremnost za hitne intervencije, a HGSS je još jednom pokazao svoju stručnost i posvećenost u obavljanju ovako zahtevnih zadataka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading