PO BELIVUKOVOM RECEPTU: Goran sa majkom kupio mašinu za mlevenje mesa da se reši tela žene, pre toga je SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI

Autor:

Svet

01.07.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog dela teška telesna povreda, pretnja

PO BELIVUKOVOM RECEPTU: Goran sa majkom kupio mašinu za mlevenje mesa da se reši tela žene, pre toga je SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen, Facebook/Goran Ravlić/Printscreen, Tanjug/ RADE PRELIĆ

Nermina Ravlić brutalno je ubijena pre nekoliko dana u sarajevskom naselju Pofalići, pokazala je istraga. Njeno telo bukvalno je izmasakrirano.

Ošišali je, čupali kosu

Za ubistvo nesrećne žene na izrazito okrutan način sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba Ravlić, za šta ih i Tužilaštvo KS tereti i zbog čega im je predložen pritvor. Pomagaču Latifu Jašareviću se na teret stavlja krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i pomoć nakon izvršenog krivičnog dela.

Da stvar bude gora, njen suprug je pravosnažno osuđen u Hrvatskoj 2019. godine zbog krivičnog dela teška telesna povreda, pretnja.

Ali, istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Ledžiba po prethodnom dogovoru ubili Nerminu, i to na vrlo okrutan i brutalan način. Pre ubistva, Nerminu su fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svetom. 

Onemogućili su joj i pristup mobilnom telefonu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali NN predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usled čega je nesrećna žena trpela izuzetno jake bolove. 

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Prethodno su joj vezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesrećne žene, a da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana koristeći razne osveživače i mirisne sveće.

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima "kupili sekiru, testeru, set noževa, više plastičnih kutija, patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće".

Sakrili dokaze

Prema istrazi, kupili su mašinu za mlevenje mesa, a sve u cilju da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, to jeste da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Iz navedenog se može zaključiti da su to učinili po receptu kriminalnog klana Veljka Belivuka, koji se rešavao tela svojih žrtava uz pomoć mašine za mlevenje mesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading