MONSTRUOZNO! NOVI JEZIVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U SARAJEVU! Goran ubio Nerminu, a onda odlučio da uradi i OVO! (FOTO)

Autor:

Svet

29.06.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermina Ravlić je pronađena na sedmom spratu solitera u sarajevskom naselju Pofalići

MONSTRUOZNO! NOVI JEZIVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U SARAJEVU! Goran ubio Nerminu, a onda odlučio da uradi i OVO! (FOTO)

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen, Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Prema informacijama koje su procurile iz istrage, Nermine Ravlić je navodno ubijena udarcima motkom. Ova nezvanična informacija dodatno baca svetlo na okolnosti ovog tragičnog događaja koji se dogodio u Sarajevu.

Latif Jašarević se branio ćutanjem

Latif Jašarević koji je optužen za pomaganje nakon ubistva, odlučio je da se brani ćutanjem. Ovu informaciju potvrdio je advokat Omar Mehmedbašić, koji zastupa Jašarevića, javlja Avaz.

 

 

Planiranje otkrivanja tela

Prema nezvaničnim saznanjima, Latifu Jašareviću se stavlja na teret da je s Goranom Ravlićem išao u kupovinu alata i oruđa kako bi se rešili tela.

Delimično plaćanje alata i oruđa vlastitim novcem kako bi se izbeglo otkriće Goranovog učešća u ovom zločinu dodatno komplikuje već složen slučaj.

Detalji o ubistvu Nermine Ravlić

Nermina Ravlić je pronađena na sedmom spratu solitera u sarajevskom naselju Pofalići.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen suprug Goran Ravlić, zajedno sa svekrvom Ledžibom Ravlić, uz navodnu pomoć Latifa Jašarevića.

 

 

Telo žene je danima bilo u stanu, a porodica je alarmirala policiju kada im se Nermina nije javljala.

Ove nove informacije dodatno bude interesovanje javnosti za ovaj slučaj, dok istražitelji nastavljaju da tragaju za istinom o ovom tragičnom događaju.

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Nermine Ravlić, na društvenim mrežama je objavljivao morbidne statuse u kojima je pisao o ljubavi sa Nerminom.

 

 

Morbidnost i monstruoznost ovakvih objava tek su spoznate nakon što je jutros objavljeno kako je policija pronašla Nerminino telo u stanu u sarajevskom naselju Pofalići, prenosi Oslobođenje.

Telo je u stanu stajalo danima, a Ravlić je primera radi još juče na Fejsbuku pisao ljubavne statuse iako je u tom momentu njegova supruga već bila mrtva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading