DRAMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Sudarili se traktor i teretni voz!

Autor:

Svet

01.06.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na lice mesta izašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, služba Hitne pomoći i Komisija za vanredne događaje ŽRS.

DRAMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Sudarili se traktor i teretni voz!

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap, RINA

Teretni voz Železnica Republike Srpske, U 12.25 časova danas, naleteo je na traktor koji nije poštovao saobraćajnu signalizaciju na pružnom prelazu na ukrštanju između Koprivne Gornje i Vranjaka. Nesreća je izazvala štetu na oba vozila - traktoru i lokomotivi.

Reakcija Železnica Republike Srpske

Iz Železnica Republike Srpske ističu da je mašinovođa postupio po propisima, davao zvučne signale upozorenja i pokušao da koči, ali je nesreća ipak bila neizbežna. Takođe, naglašavaju da je pružni prelaz bio osiguran saobraćajnim znakovima na putu i trouglom preglednosti.

Reakcija nadležnih službi

Na lice mesta izašli su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, služba Hitne pomoći i Komisija za vanredne događaje ŽRS. Ovo naglašava ozbiljnost situacije i potrebu za brzom reakcijom nadležnih službi.

Apel vozačima poljoprivredne mehanizacije

Železnice Republike Srpske su ukazale na važnost opreznosti i odgovornosti vozača poljoprivredne mehanizacije prilikom prelaska preko pruge, ističući značaj poštovanja saobraćajne signalizacije. Apelujući na sve učesnike u saobraćaju, istaknuto je da je neophodno zaustaviti se ispred pružnog prelaza, sačekati da voz prođe, a tek onda nastaviti vožnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading