NOVI DETALJI O EKSPLOZIJI NA CETINJU: Saslušano više osoba, dva "škaljarca" ubijena

Autor:

Svet

21.06.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaluđerović je preminuo na licu mesta, a Roganović je podlegao povredama u cetinjskoj bolnici

NOVI DETALJI O EKSPLOZIJI NA CETINJU: Saslušano više osoba, dva "škaljarca" ubijena

Foto: Tanjug/Media Biro/Printscreen

Povodom eksplozije koja se dogodila juče na Cetinju, u kojoj su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović (lica bliska škaljarskom klanu), službenici policije saslušali su nekoliko osoba u svojstvu građana.

U eksploziji je povređeno pet osoba.

Kaluđerović je preminuo na licu mesta, a Roganović je podlegao povredama u cetinjskoj bolnici.

Podsetimo, ubistvo "Škaljarca" Dragan Roganovića (36) na Cetinju potreslo je crnogorsku javnost. Roganović, koji je bio bokser i nekada telohranitelj Gorana Radomana, postao je meta klanova još od ubistva Radomana, a njegova smrt juče je samo potvrdila opasnost koja vreba iz sukoba kotorskih klanova.

Roganović je godinama bio na meti "kavačkog klana", a njegovi pokušaji da se zaštiti nisu bili dovoljni da ga sačuvaju od smrtonosnog napada. Kretao se samo na mestima gde poznaje ljude, vozio je blindirani automobil i uvek je bio u društvu svojih "škaljaraca". Ovo ubistvo predstavlja samo nastavak sukoba koji je počeo još 2014. godine kada je nestao vredan tovar kokaina koji je čuvao Radoman.

Interesantno je da je na suđenju za pokušaj ubistva Roganovića "kavčanin" Nikola Drecun svedočio da ga je pokojni Nikola Ćupić ucenio da izvrši likvidaciju Roganovića. Ćupić je Drecuna ucenio nudeći mu oprost duga u zamenu za ubistvo "škaljarca", a ova pozadina ubistva dodatno baca svetlo na složenost i opasnost sukoba između klanova. Opširnije čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading