U LIKVIDACIJI ŠKALJARACA KORIŠĆENA MINA KOJA JE BILA ZAKAČENA ZA DRVO: Ovo su detalji napada na Cetinju u kom su nastradali Kaluđerović i Roganović!

Autor:

Svet

20.06.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Dragana Roganovića je već jednom pucano 2017. godine, ali bokser nije bio životno ugrožen

U LIKVIDACIJI ŠKALJARACA KORIŠĆENA MINA KOJA JE BILA ZAKAČENA ZA DRVO: Ovo su detalji napada na Cetinju u kom su nastradali Kaluđerović i Roganović!

Foto: Tanjug/Media Biro/Printscreen

U napadu u kome su jutros na Cetinju poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović korišćena je mina rasprskavajućeg usmerenog dejstva - (MRUD), pokazali su prvi podaci iz istrage.

Kako prenosi Televizija Crne Gore, eksplozivna naprava je najverovatnije bila zakačena za drvo ispred ulaza u teretanu. Veruje se da je aktivirana daljinskim upravljačem.

Ovim povodom oglasila se crnogorska policija koja intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Danas su, u blizini Sportskog centra na Cetinju, oko 09.10 časova, usled aktiviranja eksplozivne naprave, dva lica smrtno stradala, dok su tri lica povređena. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju policije.

Na Dragana Roganovića je već jednom pucano 2017. godine, ali bokser nije bio životno ugrožen. Tada su pokušaj atentata na njega priznali Nikola Drecun za kog se govori da je član Kavačkog klana, kao i Nikola Ćupić.

Roganović je bio telohranitelj Gorana Radomana, čija je smrt označila početak rata Kavčana i Škaljaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading