POLICIJA NA NOGAMA! Nestala češka državljanka i turistkinja! (FOTO)

Autor:

Svet

19.06.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upućen apel građanima da pomognu u potrazi za nestalom ženom

POLICIJA NA NOGAMA! Nestala češka državljanka i turistkinja! (FOTO)

Foto: Nestali.gov.hr

Juče je iz turističkog kampa Dole u Živogošću, nestala je državljanka Češke Republike, Svatava Prochazkova (70).

U trenutku nestanka nosila je belu majicu dugih rukava, plave džins pantalone i obuvena je u belo-roze patike, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Poziv za pomoć

Prochazkova ima sedu kosu i slabije je telesne građe. Policija je izdala apel svim građanima koji su je možda videli ili imaju bilo kakve informacije o njenom nestanku da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da pozovu broj 192.

Takođe, informacije je moguće dostaviti i putem stranice nestali.gov.hr ili putem maila na adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Uzimajući u obzir da je reč o nestanku turistkinje iz inostranstva, policija apeluje na sve građane da budu pažljivi i da pruže bilo kakvu korisnu informaciju koja bi mogla pomoći u pronalasku gospođe Prochazkove.

Foto: Nestali.gov.hr

Nestala Čehinja

Pomoć lokalnog stanovništva

Lokalno stanovništvo je takođe pozvano da pruži pomoć u potrazi za nestalom turistkinjom. Njihova saradnja sa policijom može biti od ključnog značaja u otkrivanju tragova koji bi mogli voditi do pronalaska gospođe Prochazkove.

Zajednički napor u potrazi

Nestanak turistkinje izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom i turistima, te se očekuje da će svi zajedno uložiti napore u potrazi za gospođom Prochazkovom.

Poziv na solidarnost

Ovakvi slučajevi zahtevaju solidarnost i brzu reakciju celokupne zajednice. Ukoliko imate bilo kakve informacije o nestaloj turistkinji, molimo vas da odmah kontaktirate policiju i pružite svoj doprinos u potrazi za njom.

Nadamo se da će brza akcija i angažovanje svih relevantnih faktora doprineti brzom pronalasku gospođe Prochazkove i da će se uskoro sigurno vratiti svojim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zoran

19.06.2024 18:27

Joo ista Eva Ras