POLICIJA UPALA U "NIČIJU KUĆU": Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu Mila Đukanovića

Autor:

Svet

12.06.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća je dospela u žižu javnosti nakon što je vlasnik Atlas grupe, Duško Knežević, 2019. godine izjavio da se gradi za tadašnjeg predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

POLICIJA UPALA U "NIČIJU KUĆU": Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu Mila Đukanovića

Foto: shutterstock

Pripadnici crnogorskog Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda pretresaju tzv. ničiju kuću u elitnom podgoričkom naselju Gorica.

Za ovu kuću biznismen Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu bivšeg predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

To je Vijestima potvrdio pravni zastupnik vlasnika te nekretnine, Vlada Ivanovića, advokat Zoran Piperović.

- Policija pretresa objekat koji je u vlasništvu Vlada Ivanovića. Sudija, Goran Šćepanović, je izdao naredbu za pretres, nisam je video, videću za sat i saznati koja krivična dela su u pitanju. Pretresu prisustvuje mlađi kolega, Marko Milošević - kazao je on.

Piperović je istakao da taj objekat nije završen, niti useljen, da misli da u njemu sem instalacija nema ništa, te da ne zna što pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja tamo mogu tražiti.

- Kuća nije završena i zbog toga nije ni uknjižena. Nije ni useljena. U njoj nema nameštaja, samo instalacije. Obezbeđuju je noćni čuvari. Kada se zavši biće uknjižena. Mislim da je Ivanović tu kuću radio za tržište - rekao je on.

Ta kuća dospela je u žižu javnosti nakon što je vlasnik Atlas grupe, Duško Knežević, 2019. godine izjavio da se gradi za tadašnjeg predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića, ali da se samo vodi na njegovog prijatelja Ivanovića.

Podsetimo, crnogorski biznismen, Duško Knežević, koji je izručen Crnoj Gori, nakon što je pre pet godina za njim raspisana međunarodna poternica, kazao je da mnogima neće biti prijatno što dolazi. 

- Moj dolazak mnogi sada hoće da iskoriste za neke svoje lične benefite i lične obračune i prikažu kao svoj uspeh. Mnogima nije prijatno što dolazim. Najgore je što ovo sad mnogi hoće da koriste za neke svoje lične benefite i lične obračune i prikažu kao svoj uspeh. Ali dobro, nije važno izdržaću, izdržao sam i gore. Izdržao sam devedesete i tuču s Milom, tako da idemo dalje - kazao je Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading