BRUKA! POTUKLI SE PENZIONERI, JEDAN DRUGOG OZBILJNO POVREDILI! Policija odmah reagovala i napisala im krivične prijave!

Autor:

Svet

11.06.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi su frapirani ponašanjem dvojice starijih ljudi.

BRUKA! POTUKLI SE PENZIONERI, JEDAN DRUGOG OZBILJNO POVREDILI! Policija odmah reagovala i napisala im krivične prijave!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U Makedonskoj Kamenici dogodio se nesvakidašnji incident koji je šokirao lokalno stanovništvo.

Prema informacijama sa portala Kurir.mk, 12. maja na mestu zvanom Ravan dol došlo je do tuče dvojice starijih muškaraca, koji su jedan drugome naneli teške telesne povrede.


Detalji o samom okršaju nisu jasni, ali je izvesno da su učesnici tuče, obojica iz Makedonske Kamenice, pretrpeli ozbiljne telesne povrede. Ovakav sukob među penzionerima neobičan je za ovo mirno mesto, te je izazvao veliku pažnju javnosti i lokalnih vlasti.

Nakon prijave ove neobične tuče, policija je odmah reagovala i pristupila istrazi. Kako prenosi izvor, protiv učesnika u tuči, obojice iz Makedonske Kamenice, podnete su krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje za krivično delo teška telesna povreda

Podsećamo, jučerašnje poslepodne na Adi Ciganliji bilo je žestoko, jer je došlo do tuče petorice muškaraca.

Naime, na snimku koji je objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad_, jasno se vide petorica muškaraca koji se brutalno tuku, uz prisustvo jedne devojke koja se našla usred sukoba.

Prolaznici su bili zatečeni prizorom muškaraca koji su se fizički sukobili, a neki od njih su čak odlučili da snime ovaj neobičan događaj. Nije bilo povređenih, što je srećna okolnost u ovoj situaciji.

Iako još uvek nije jasno zašto je došlo do tuče, snimak je izazvao mnogo spekulacija o mogućim uzrocima ovog incidenta. Uprkos tome, detalji o povodu tuče nisu još uvek poznati javnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading