VOZILO U BOJAMA SRPSKE: Milorad Dodik Stigao u Sankt-Peterburg! Očekuje ga sastanak sa Putinom!

Autor:

Svet

06.06.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodiku će danas biti uručena medalja predsedničke biblioteke Jeljcin.

VOZILO U BOJAMA SRPSKE: Milorad Dodik Stigao u Sankt-Peterburg! Očekuje ga sastanak sa Putinom!

Foto: Printscreen/X/Милорад Додик

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je rano jutros u Sankt Peterburg, gde će učestvovati na Međunarodnom ekonomskom forumu, te razgovarati sa najvišim zvaničnicima Sankt Peterburga.

- Doputovali smo rano jutros u Sankt Peterburg. Započinjemo sastanke s privrednicima. U drugom delu dana očekuje me sastanak s predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom - napisao je Dodik na Iksu.

 

 

 

Vozilo koje prevozi predsednika označeno je sa obeležjima Republike Srpske.

Podsećamo, Dodiku će danas biti uručena medalja predsedničke biblioteke Jeljcin.

Na Forumu, čiji je fokus na najvažnijim globalnim ekonomskim pitanjima, učestvuje više od 17.000 učesnika iz 136 zemalja.

Podsećamo, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik se, pre tri dana, u Beogradu sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i razgovarao je o Svesrpskom Saboru, koji će biti održan 8. juna.

Dodik je za Prvu TV, naglasio da na dan Sabora dolazi iz Rusije, kao i da će skup okupiti sve segmente srpskog društva. Kako je naveo, zajedničko okupljanje planirano je na Slaviji, a na različitim lokacijam biće organizovani nastupi folklora.

Predsednik Republike Srpske dodao je da će se na Saboru usvojiti deklaracija, koja bi trebalo da sadrži smernica kojim putem ići dalje, kao i odgovore na aktuelna pitanja, ističući da će tome prethoditi zajednička sednica dve Vlade koje će nastaviti da rade na rešavanju svih pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading