SAHRANJENA AMELA I NJENA DECA: Tuga do neba na poslednjem ispraćaju svirepo ubijenim

Autor:

Svet

23.05.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj prijatelja, poznanika i rodbine prisustvovao je danas na poslednjem ispraćaju majci Ameli Čičkušić i njenoj deci.

SAHRANJENA AMELA I NJENA DECA: Tuga do neba na poslednjem ispraćaju svirepo ubijenim

Foto: AMELA ČIČKUŠIĆ/FACEBOOK / SCREENSHOT

Danas je u Tuzli održan poslednji ispraćaj za Amelu Čičkušić i njeno dvoje dece, koje je svirepo ubio suprug Mujaga Čičkušić, a zatim počinio samoubistvo. Sahrana je obavljena na groblju "Izgon", dok je komemoracija za Amelu, medicinsku sestru, održana na UKC Tuzla, gde su se kolege emotivno oprostile od nje. Gradonačelnik Tuzle, Zijad Lugavić, proglasio je dan žalosti zbog ovog tragičnog događaja, prenosi banjaluka.net.

Amela (34) i njeno dvoje dece, dečak i devojčica, ubijeni su 19. maja sekirom koju je Mujaga ranije kupio na pijaci, planiravši ubistvo. Oružje je kasnije pronađeno u stanu u kojem su živeli. Nakon ubistva, Mujaga je prešao u susedni stan i skočio sa zgrade. Policija je tek narednog jutra ušla u njihov stan, pronalazeći tela, jer nisu mogli odmah identifikovati Mujagu koji se nedavno vratio iz Nemačke.

Foto: facebook

Amela sa ubicom

Amela je bila omiljena među kolegama i pacijentima. Javnost u Tuzli i šire je šokirana ovim zločinom, a motivi se još uvek istražuju. Tužilaštvo TK je naložilo obdukciju i DNK analizu kako bi se razjasnile sve okolnosti.

Foto: Printskrin/Instagram/crnahronikabih

Umrlica

Ovaj tragičan događaj duboko je potresao lokalnu zajednicu. Amela je radila kao medicinska sestra u UKC Tuzla i bila je poznata po svojoj posvećenosti pacijentima. Mujaga Čičkušić, koji je počinio zločin, bio je medicinski tehničar. Policija nastavlja da istražuje sve aspekte ovog slučaja kako bi se utvrdili tačni motivi iza ovog strašnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading