SABLASNA TUČA U SAMOM CENTRU GRADA! Dvojica muškaraca su se NEMILOSRDNO PESNIČILA: Prvo su urlali i gurali se ispred kafića! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.07.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča se dogodila u Zagrebu, a na snimku se vide dvojica muškaraca koji se rvu, dok jedan stoji sa strane i pokušava da ih razdvoji..

SABLASNA TUČA U SAMOM CENTRU GRADA! Dvojica muškaraca su se NEMILOSRDNO PESNIČILA: Prvo su urlali i gurali se ispred kafića! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Nasred jedne prometne raskrsnice u Zagrebu došlo je do tuče dvojice muškaraca, a snimak se pojavio na društvenim mrežama. Uzrok tuče nije poznat, a na snimku se vide dvojica muškaraca koji se rvu, dok jedan stoji sa strane i pokušava da ih razdvoji.

U slučaju da se vlasnik ovog automobila pita šta se dogodilo, evo ga odgovor.

- Koliko znam, to nije bila policija - ispričala je jedna devojka o tuči dvojice muškaraca u nedelju popodne. Kaže da je to bilo u Preradovićevoj ulici u Zagrebu.

- Prvo su urlali i gurali se ispred kafića, pa su otišli ​​na ulicu gde su se mlatili - dodaje ona. Na snimku se vidi kako jedan muškarac gura drugog na parkirani automobil.

- To je sve trajalo dvadesetak minuta. Neki su pokušali da ih razdvoje. A onda su samo prestali. Sami su se smirili i zajedno vratili u kafić - ispričala je žena. 

Zagrebačka policija je istakla da nije dobila dojavu o ovoj tuči.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading