KO JE MIRNESA IZ BiH KOJA JE UHAPŠENA U NEMAČKOJ? U Štutgartu je zvali Miki, živela luksuznim životom - fotografije na Instagramu pomogle policiji u razotrkivanju (FOTO)

Autor:

Svet

24.01.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirnesa je u trenutku brutalne krađe radila u kompaniji za transport novca.

KO JE MIRNESA IZ BiH KOJA JE UHAPŠENA U NEMAČKOJ? U Štutgartu je zvali Miki, živela luksuznim životom - fotografije na Instagramu pomogle policiji u razotrkivanju (FOTO)

Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Mirnesa S. poznatija kao Miki

Mirnesa S. (42), koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je u ponedeljak na aerodromu u Štutgartu. Mirnesa je poznatija kao Miki, a poreklom je iz Bosne i Hercegovine.

Mirnesa je u trenutku brutalne krađe radila u kompaniji za transport novca, odakle je i bukvalno iznela u torbi million evra.

Ova žena je u Štutgartu poznata pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

- Tiho i polako, karma će sve naplatiti - piše u opisu njenog profila.

Nemački list "Bild"  prenosi da je više nego očigledno da je Mirnesa S. živela luksuznim životom. Naime, na njenim fotografijama se mogu videti skupoceni nakit, torbe, rolex satovi, a bila je i čest gost na žurkama.

- Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca - stoji u Bildovom tekstu.

Novinari Bilda su posetili i komšiluk u kojem je živela, a jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman je rekao:

- Viđao sam je kada bi šetala, bila je zaista upadljiva pojava. Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale - rekao je on.

Kako prenosi Bild, jedno je sigurno - novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom.

Da podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada do ponedeljka joj nije bilo traga.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 časova ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom prvom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Kako je već ranije objavljeno, policija je intenzivno tražila 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Mirnesa Miki je iz Busovače u Bosni i Hercegovini, a uspela je da digne čelu Nemačku na noge.

Mirnesa ima brata blizanca, još jednu sestru i majku.

Njen otac Ismet Bešlić je preminuo prošle godine. U Busovači je izgradio veliku kuću u koju su, kako kažu komšije, povremeno dolazili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading