MIKI KOVALA PAKLENI PLAN NA SAMO 250 METARA OD POLICIJE: Nemačka bruji o Mirnesi koja je ukrala milion evra iz firme - na vratima joj ostavljena JEDNA PORUKA (FOTO)

Autor:

Svet

28.12.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirnesa je stavila je novac u crnu torbu i nestala iz firme, policija nudi nagradu za njen pronalazak.

MIKI KOVALA PAKLENI PLAN NA SAMO 250 METARA OD POLICIJE: Nemačka bruji o Mirnesi koja je ukrala milion evra iz firme - na vratima joj ostavljena JEDNA PORUKA (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Mirnesa S. ukrala milion evra

Nemački mediji ne prestaju da pišu o Mirnesi S. koja je, kako tvrde, ukrala više od milion evra iz kompanije u kojoj je radila.

Naime, nemački Bild je otkrio da je Mirnesa živela na trećem spratu u stambenoj zgradi u Kanstatu. Odatle je bila udaljena samo 250 metara od glavnog ulaza u prostorije Kriminalističke policije.

Mirnesa je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Štutgartu, ukrala milion evra. Stavila je novac u crnu torbu i nestala, navodi Bild.

Danas je njen stan prazan, a policija je promenila bravu. Na vratima njenog stana visi poruka glavne inspektorke: "Vaš profilni cilindar je zamenjen! Pravi ključevi su kod policije", piše Bild.

Mirnesa se u ovaj stan uselila na leto 2021., a njena komšinica je novinarima rekla da joj se predstavila kao direktorka ekspoziture i da radi od podneva do uveče.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Mirnesa S. ukrala milion evra u Nemačkoj

Da podsetimo, Mirnesa iz Busovače digla je celu Nemačku na noge zbog krađe više od milion evra iz kompanije u kojoj je radila.

Za njom je u toku potraga, a policija joj danima ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Policija je na zvaničnoj internet-stranici objavila kako za njeno pronalaženje nudi nagradu u iznosu od 37.500 evra.

Kada je reč o njenoj porodici, Mirnesa ima brata blizanca, još jednu sestru i majku.

Njen otac Ismet Bešlić je preminuo prošle godine. U Busovači je izgradio veliku kuću u koju su, kako kažu komšije, povremeno dolazili.

Novinari Bilda su posetili i komšiluk u kojem je živela, a jedan od komšija, koji je želeo da ostane anoniman je rekao da je bila veoma "upečatljiva".

- Viđao sam je kada bi šetala, bila je zaista upadljiva pojava. Svojevremeno se predstavljala kao menadžerka filijale - rekao je on.

Kako prenosi Bild, jedno je sigurno - novac nije uzimala postepeno tokom dužeg perioda, već je čitavu sumu ukrala odjednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading