ŠTA VI MISLITE?! Tražimo odgovor na krucijalno pitanje - KO JE KRIV ZA RAT (ANKETA)

Autor:

Svet

03.03.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od centralnih pitanja oko koga se lome koplja najšire javnosti od kako je Rusija započela invaziju na Ukrajinu svakako je pitanje o tome ko je kriv za rat.

ŠTA VI MISLITE?! Tražimo odgovor na krucijalno pitanje - KO JE KRIV ZA RAT (ANKETA)

Foto: Tanug/AP

Međusobne optužbe, informacioni i medijsko-propagandni rat, spinovi, informacije, poluinformacije - sve smo to već imali priku da vidimo tokom osam dana koliko traje rat u Ukrajini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Rusija tvrdi da se na taj potez odlučila kako bi zaštitila šikanirani narod u Donbasu i Lugansku i kako bi denacifikovala Ukrajinu, Kijev sa druge strane optužuje Moskvu za brutalnu agresiju, a Zapad svakodnevno uvodi nove i nove sankcije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Portal Republika daje priliku svojim čitaocima da iznesu svoje mišljenje u okviru ankete u kojoj vas pitamo - ko je kriv za rat u Ukrajini.

Sve vesti sa Istočnog fronta možete pratiti iz minuta u minut na blogu Republike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Zvonko

03.03.2022 09:42

Amerika je pocela rat

Милош

03.03.2022 10:15

Само би волео да знам,какви људи су у анкети означили Русију као кривца!!! Срам вас било!!!! Па јел сте слепи пред фашизмом који спроводи Европа и Америка над Русијом!!! Ово је преседан.....понижавају спортисте,музичаре,уметнике,оперске певаче,па су почели са забранама .

Odgovori 10 1
ggg

03.03.2022 15:55

druze, ako Rusi kazu budite neutralni i sve ok, a Ameri zAVRCU ruku i EU i Ukrajini da bi opkolili Ruse i onda samo usetali u Moskvu, stvar je jasna.... Tako su prabali i 60tih kad su stavili rakete u Tursku, pa kad su Rusi stavili na Kubu, onda je bila kuknjava i plakanje....

Odgovori 10 0
Nikola

05.03.2022 08:39

Kriva je Ukrajina ali pre još 30tak godina kada je priznanjem podržala Hrvatsku u oružanoj secesiji od Jugoslavije. Time su tada rekli da ko uzme pušku ima pravo da se odvoji, zašto se sada ljute? Da li je Ukrajina uvela sankcije zemljama koje su napale Jugoslaviju? Tada je počeo ovaj rat. Naravno, istoj trebalo pitati Jugoslaviju kada je Irak u pitanju. Kada ćutite na tuđe nepravde one vam se jednog dana vrate. To se sada dešava Ukrajini a sutra ko zna kome. Svi su ćutali kada je zapad uništava zemlje iz svoje obesti a sada jedna po jedna dolaze na red. Da je zaštićen Irak ne bi se desila Jugoslavije. Da je zaštićena Jugoslavije ne bi se desila Libija ... i tako do Ukrajine. Continue