NOLE UŠAO U ANALE! Đoković je prvi čovek na svetu koji je odigrao tenis na Tajm skveru! Deca nisu krila ODUŠEVLJENJE! Grlili ga i... (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as razgalio srca mališana.

NOLE UŠAO U ANALE! Đoković je prvi čovek na svetu koji je odigrao tenis na Tajm skveru! Deca nisu krila ODUŠEVLJENJE! Grlili ga i... (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković stigao je u Njujork, gde će pokušati da osvoji 24. grend slem titulu i ukupno četvrti US Open u karijeri.

Pre dolaska u SAD, Nole je osvojio 39. Masters u Sinsinatiju, gde su ga sa tribina sjajno bodrili, a na kraju je osvojio i titulu.

Đoković je u Njujorku imao i promotivne aktivnosti, a ušao je i u istoriju, jer je prvi čovek koji je na Tajms Skveru igrao tenis!

Naime, jedan od Novakovih sponzora organizovao je ovaj događaj i napravio improvizovani teniski teren, na kojem je srpski as igrao protiv dece iz Harlema.

Đoković je bio sjajno raspoložen, a deca su bila oduševljena što su mogla da razmene udarce sa svojim idolom i najvećim igračem u istoriji "belog sporta".

Srbin će, inače, na startu US Opena igrati protiv Francuza Aleksandera Milera, dok ga u drugom kolu čeka bolji iz duela Zapata Miraljes (Španija) - Itan Kvin (SAD).

Na poslednji grend slem u sezoni, Nole dolazi posle osvojenog 39. Mastersa u Sinsinatiju. Najbolji teniser u istoriji je savladao Španca Karlosa Alkaraza u epskom finalu, posle tri seta i tri časa i 50 minuta igre.

Bio je to, na neki način, Đokovićev revanš "Karlitosu" za poraz na prethodnom Vimbldonu, u kome je momak iz Mursije stigao do prve titule na londonskoj travi.

Čak i ukoliko odbrani titulu u Njujorku, Alkaraz bi mogao da ostane bez prvog mesta na ATP listi, jer Novak ne brani nijedan poen na Flešing Medouzu, dok bi španski as ako ne osvoji pehar, izgubio čak 2.000 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading