ĐOKOVIĆ SE HITNO OGLASIO! Ovo je poručio mladoj teniserki! (FOTO)

Autor:

Sport

28.10.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakova poruka pokazije pravu snagu.

ĐOKOVIĆ SE HITNO OGLASIO! Ovo je poručio mladoj teniserki! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nedavno je Novak Đoković javno podržao mladu srpsku teniserku Olgu Danilović, koja je značajno napredovala na WTA listi i trenutno se nalazi na 52. mestu. Novak je bio impresioniran njenom izvanrednom formom i postigla je zapažene rezultate na teniskim terenima širom sveta. Na društvenim mrežama, Novak je podelio fotografiju Olge sa osvojenim trofejem, uz simbole snage i "grmljavine", jasno pokazujući svoju podršku mladoj koleginici.

Fotografija koju je Novak podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama prikazuje Olgu Danilović sa osmehom na licu držeći trofej u ruci, simbol njenog uspeha i talenta. Ova gesta Novaka Đokovića nije propraćena rečima, ali je svakako poslala snažnu poruku podrške i ohrabrenja Olgi u njenim teniskim podvizima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Olga Danilović je svojim napretkom na WTA listi teniserki privukla pažnju javnosti. Sa samo 20 godina, ona je uspela da se pozicionira među 50 najboljih teniserki na svetu, što je veliki uspeh za srpski ženski tenis. Njen talenat, upornost i posvećenost tenisu su se isplatili, a podrška koju dobija od iskusnijih kolega kao što je Novak Đoković dodatno joj daje motivaciju da nastavi da se bori i ostvaruje izvanredne rezultate.


Novakova poruka jasno pokazuje da gest podrške može biti jednako snažan, ako ne i snažniji, od bilo koje reči podrške. Njegova podrška Olgi Danilović, koja je doživela veliki uspeh u svojoj karijeri, ističe važnost zajedništva i podrške unutar srpskog teniskog sveta.

Olga Danilović je napravila veliki korak napred u svom teniskom putu, ali sudeći prema rečima Novaka Đokovića, ona tek treba da pokaže svoj pravi potencijal. Njen uspeh na WTA listi i podrška koju dobija od iskusnijih kolega kao što je Novak Đoković ukazuju na to da je pred njom svetla budućnost u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading