POTPUNA LUDNICA: Novak i Rafa izazvali pometnju na ulicama Rijada - fanovi su ostali u šoku! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.10.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči njihovog poslednjeg plesa na terenu.

POTPUNA LUDNICA: Novak i Rafa izazvali pometnju na ulicama Rijada - fanovi su ostali u šoku! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ The Tennis Letter

U sklopu "slema šest kraljeva" koji se održava  u Saudijskoj Arabiji, najbolji svetski teniseri, među kojima se posebno isticao Novak Đoković, učestvovali si u nezaboravnoj zabavi na ulicama Rijada. Nakon uzbudljivih mečeva, u kojima je Đoković bio poražen od Janika Sinera, a uoči istorijskog duela sa Rafaelom Nadalom za treće mesto, teniseri su odlučili da se opuste i zabave.

Tokom zabave, Novak Đoković je iznenadio sve prisutne kada je pozvao Rafaela Nadala da mu se pridruži na plesnom podijumu. Nadal je na početku odbio poziv, držeći mlađeg sina u rukama, ali je na kraju ipak popustio, predao dete svojoj supruzi i pridružio se Đokoviću na podijumu. Ova neobična scena sigurno je izazvala oduševljenje i smeh među ostalim prisutnima.

 

 

Pored Đokovića i Nadala, na zabavi su se istakli i ostali teniseri koji su učestvovali na turniru Šest Kraljeva. Mladi talenti poput Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva i Holgera Rune takođe su bili deo ovog nezaboravnog događaja.

Zabava na ulicama Rijada definitivno je bila jedinstvena prilika za fanove tenisa da vide svoje omiljene igrače u opuštenoj atmosferi, van terena, i da dožive nezvanični šou koji su priredili najbolji svetski teniseri.

Da podsetimo, ove subote, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković suočiće se sa svojim dugogodišnjim rivalom Rafaelom Nadalom u borbi za treće mesto na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva" u Rijadu. U navedeni duel srpska sportska ikona ulazi nakon poraza od Italijana Janika Sinera 1:2 (2:6, 7:6, 4:6) i biće ovo lepa prilika da Đoković uspešno okonča turnir i to protiv jednog od najvećih favorita u karijeri.

Meč između Đokovića i Nadala zakazan je za 16.30 časova po srednjeevropskom vremenu, a direktan televizijski prenos nije obezbeđen u Srbiji. Gledaoci će imati mogućnost da prate meč putem platforme DAZN, ili besplatno putem društvene mreže "X" ukoliko organizatori odluče da ga strimuju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading