ISTORIJA UŽIVO: Poslednji tango u Rijadu - evo gde možete pratiti meć Đokovića i Nadala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.10.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan koji će ostati večno upisan u teniskim analima.

ISTORIJA UŽIVO: Poslednji tango u Rijadu - evo gde možete pratiti meć Đokovića i Nadala!

Foto: Instagram.com/djokernole

Osvanuo je i dan od kojeg su strepeli teniski zaljubljenici širom planete, trenutak kada ćemo poslednji put na terenu, jedan protiv drugog gledati Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Ove subote, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković suočiće se sa svojim dugogodišnjim rivalom Rafaelom Nadalom u borbi za treće mesto na egzibicionom turniru "Slem šest kraljeva" u Rijadu. U navedeni duel srpska sportska ikona ulazi nakon poraza od Italijana Janika Sinera 1:2 (2:6, 7:6, 4:6) i biće ovo lepa prilika da Đoković uspešno okonča turnir i to protiv jednog od najvećih favorita u karijeri.

Ovaj meč označava "poslednji ples" za legendu svetskog tenisa, budući da je nedavno Rafael Nadal objavio svoje povlačenje iz profesionalnog tenisa na kraju sezone. Nakon poraza od Karlosa Alkaraza, Nadal je dobio priliku da se suoči sa Đokovićem za treće mesto na turniru. Ovo će biti emotivan trenutak za sve ljubitelje tenisa, dok će Nadal imati priliku da se oprosti od teniske scene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Pored učešća na egzibicionom turniru, Nadal će takođe nastupiti na Dejvis kupu sa selekcijom Španije. Ovo će biti još jedna šansa za legendarnog španskog tenisera da osvoji trofej pre nego što se povuče. Njegovo učešće na Dejvis kupu predstavljaće emotivan završetak njegove karijere na velikoj teniskoj sceni.

Meč između Đokovića i Nadala zakazan je za 16.30 časova po srednjeevropskom vremenu, a direktan televizijski prenos nije obezbeđen u Srbiji. Gledaoci će imati mogućnost da prate meč putem platforme DAZN, ili besplatno putem društvene mreže "X" ukoliko organizatori odluče da ga strimuju.

Kao što se bliži kraj karijere za Rafaela Nadala, svaki njegov meč postaje poseban događaj za ljubitelje tenisa širom sveta. Ovaj meč sa Novakom Đokovićem obećava da će biti emotivan i uzbudljiv, dok će obojica tenisera dati sve od sebe da se oproste od Nadalove karijere na najbolji mogući način.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading