POSLEDNJI PUT SMO ZAJEDNO! Đoković se oprostio od Nadala emotivnom porukom!

Autor:

Sport

17.10.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas Novak izlazi na teren i očekuje ga meč sa Janikom Sinerom, zakazan za 18:30.

POSLEDNJI PUT SMO ZAJEDNO! Đoković se oprostio od Nadala emotivnom porukom!

Foto: Tanjug/AP

Na turniru "Šest kraljeva", Novak Đoković je izneo specijalnu poruku za svog dugogodišnjeg rivala, Rafu Nadala. Istakao je da će ovo biti poslednji put da će zajedno učestvovati u turnirskom formatu, te da bi voleo da imaju priliku da odigraju još jedan meč jedan protiv drugoga. Novak je istakao da je njihovo rivalstvo obeležilo jednu tenisku eru, te da ima ogromno poštovanje za Nadala.

- Poslednji put da smo u turnirskom formatu zajedno... Iako sam rekao da ću doći i prisustvovati njegovom oproštaju u Malagi u Dejvis kupu, tada ću, ipak, biti na tribinama. Biće ovde malo drugačije, bilo bi lepo da dobijemo priliku da igramo jedan protiv drugoga. To bi zaista bilo posebno jer je naše rivalstvo obeležilo jednu tenisku eru. U proteklih 20 godina imali smo više mečeva nego bilo koji drugi rivali u istoriji tenisa. Imam ogromno poštovanje za njega, želim mu da se povuče iz tenisa na najbolji mogući način, u Španiji, sa podrškom publike kakvu je i zaslužio - rekao je Đoković za "Sportal".

Republika

Foto: Profimedia

Nadal i Đoković na Olimpijskim igrama

Danas Novak izlazi na teren i očekuje ga meč sa Janikom Sinerom, zakazan za 18:30. Ovo će biti još jedna prilika za Novaka da pokaže svoje majstorstvo na terenu i osvoji još jednu pobedu. Nakon Đokovića i Sinera, na teren izlaše Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Finalni mečevi će se odigrati u subotu od 18:30 časova.


Novak Đoković je pokazao svoje poštovanje prema Rafi Nadalu i istakao značaj njihovog rivalstva u istoriji tenisa. Publika će sa nestrpljenjem pratiti događaje na turniru "Šest kraljeva", dok će ljubitelji tenisa širom sveta biti uzbudjeni zbog potencijalnog susreta dva velika šampiona. Sve ovo čini tenisku scenu još uzbudljivijom i neizvesnijom, dok se očekuje da će Novak i Rafa još jednom pružiti izvanredan spektakl na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading