SERENA VILIJAMS OPERISANA! Ovo je pronašla na vratu, pa se ŠOKIRALA kad je saznala šta je! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijamsova je istakla važnost brige o zdravlju i donošenja hrabrih odluka kada je reč o medicinskim procedurama.

SERENA VILIJAMS OPERISANA! Ovo je pronašla na vratu, pa se ŠOKIRALA kad je saznala šta je! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Velika teniska šampionka Serena Vilijams nedavno je prošla kroz težak period nakon što je otkrila kvržicu na vratu. U emotivnom videu koji je podelila s pratiocima, Vilijamsova je prikazala delove postoperativnog oporavka, pokazujući hrabrost i snagu tokom ovog izazovnog perioda.

Vilijamsova je otkrila da je prvi put primetila kvržicu na vratu još u maju. Nakon odlaska kod lekara, dijagnostikovana joj je brahijalna cista, koja je nastavila da raste uprkos preporukama da je ne uklanja. Nakon dodatnih testova i biopsije lekari su preporučili hitno uklanjanje kvržice da bi se izbegle potencijalne komplikacije.

- Još u maju sam našla kvržicu na vratu. Odmah sam otišla kod doktora na magnetnu rezonancu i rekli su mi da imam brahijalnu cistu. Jeste li ikada čuli za to?


U videu Serena je podelila trenutke s ćerkicom Olimpijom, ističući zahvalnost što je operacija prošla uspešno i naglašavajući da se oseća srećno što je zdrava. Ova podrška porodice je svakako bila od velikog značaja tokom njenog oporavka.

 

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. 🙏🏿🙏🏿 #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams

 

Vilijamsova je istakla važnost brige o svom zdravlju i donošenja hrabrih odluka kada je reč o medicinskim procedurama. Njena otvorenost o ovom ličnom izazovu je inspirativna za mnoge njene fanove i pruža podstrek za pažljivo praćenje sopstvenog zdravlja.


Serena Vilijams je još jednom pokazala svoju snagu i odlučnost, kako na terenu, tako i van njega, i njeno iskustvo će sigurno biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima. Svi joj želimo brz oporavak i povratak na teren još jača nego pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading