ĐOKOVIĆ OSTAVIO ŠANGAJ U ČUDU! Sredio Kobolija, pa saznao ko ga čeka sledeći - Evo ko je Novakov naredni protivnik! (FOTO)

Autor:

Sport

08.10.2024

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sreća.

ĐOKOVIĆ OSTAVIO ŠANGAJ U ČUDU! Sredio Kobolija, pa saznao ko ga čeka sledeći - Evo ko je Novakov naredni protivnik! (FOTO)

Foto: FOTO TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/Starsport

Nakon brze pobede nad Flavijem Kobolijem, Novak Đoković saznao je ko će mu biti sledeći rival u turniru. Rus Roman Safiulin će se suprotstaviti srpskom teniseru, nakon što je napravio iznenađenje pobedivši Frensisa Tijafoa sa 5:7, 7:6, 7:6. Safiuljin je trenutno rangiran kao 61. teniser sveta, a ovo će biti treći susret ova dva tenisera. Đoković je do sada pobedio oba puta, prvo u Monaku ove godine, a potom i u Tel Avivu 2022. godine.

Roman Safiulin je iza sebe ostavio Frensisa Tijafoa, ostvarivši veliku pobedu koja ga sada vodi u susret sa jednim od najboljih tenisera sveta, Novakom Đokovićem. Iako trenutno zauzima 61. mesto na ATP listi, Safiulin će sigurno biti motivisan da pokaže svoje veštine protiv velikog šampiona.

Republika

Foto: Ap photo

Novakov sledeći protivnik u Šangaju: Roman Safiulin

Iako je Safiulin pokazao sposobnost da iznenadi protivnika, međusobni skor ova dva igrača naginje u korist Novaka Đokovića. Sa dva prethodna trijumfa nad Safiulinom, srpski teniser će pokušati da nastavi svoju dominaciju i ostvari još jednu pobedu nad ruskim teniserom.

Novak Đoković je pokazao sjajnu formu tokom turnira u Šangaju, sa brzim pobedama i sigurnim nastupima. Nastup protiv Safiuljina će biti prilika da srpski teniser pokaže svoju snagu i odlučnost u borbi za napredovanje na turniru.

Nakon brze pobede u trećem kolu Mastersa u Šangaju, Novak Đoković se priprema za susret sa Romanom Safiulinom. Sa dva prethodna trijumfa nad Safiulinom, Đoković će pokušati da nastavi svoj uspeh i ostvari još jednu pobedu na ovom turniru. Očekuje nas uzbudljiv meč koji će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading