DO JUČE SPAVAO UZ NOVAKOVE KLIPOVE: Italijan sada igra protiv Đokovića za ostvarenje sna

Autor:

Sport

07.10.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav momenat u karijeri mladog tenisera

DO JUČE SPAVAO UZ NOVAKOVE KLIPOVE: Italijan sada igra protiv Đokovića za ostvarenje sna

Foto: Tanjug/AP

Flavio Koboli

Italijanski teniser Flavio Koboli zakazao je duel sa Novakom Đokovićem u trećem kolu mastersa u Šangaju nakon što je u drugoj rundi savladao Stena Vavrinku rezultatom 2:1 (6:7 (6), 7:6 (4), 6:3). Koboli je istakao da mu je bilo zadovoljstvo igrati protiv Stena na tom terenu i da ga smatra legendom svog sporta. Međutim, pravi izazov za Italijana tek dolazi u susretu sa njegovim idolom Novakom Đokovićem.

Naime, Flavio je izrazio veliko oduševljenje zbog nadolazećeg susreta sa Đokovićem, ističući da je Novak njegov idol još od početaka bavljenja tenisom.

- Novak je moj idol. Kada sam počeo da se bavim tenisom, gledao sam njegove mečeve, sada i dalje idem na spavanje gledajući njegove udarce. Radujem se susretu sa njim, želim da uživam u svakom poenu - rekao je Koboli.


Do sada, Novak Đoković i Flavio Koboli nisu imali prilike da odmere snage na teniskom terenu, pa će ovo biti prilika da vidimo kako će se njihov susret odvijati.

Sa svojih 22 godine, Flavio Koboli trenutno zauzima 30. mesto na ATP rang listi, ali za sada još uvek nema osvojenu titulu. Ovaj susret sa Novakom Đokovićem može predstavljati veliku priliku za Kobolija da pokaže svoj talenat i da se istakne na teniskoj sceni.

Flavio Koboli će se suočiti sa Novakom Đokovićem u utorak od 12.30 časova.

Podsetimo, Novak je četiri puta u karijeri osvojio turnir iz serije 1000 u Šangaju, što ga čini jednim od najuspešnijih tenisera na ovom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading