OPŠTI HAOS U KINI: Đokovića gurnuo navijač, njegova reakcija iznenadile sve! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.10.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je apsolutni car u Kini.

OPŠTI HAOS U KINI: Đokovića gurnuo navijač, njegova reakcija iznenadile sve! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Đoković podiže publiku

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno boravi u Kini gde učestvuje na turniru u Šangaju. Nakon pet godina pauze, Novak je ponovo na ovom prestižnom takmičenju i već je uspešno započeo svoj nastup, pobedivši Amerikanca Aleksa Mikelsena sa 2:0 u setovima.

Nakon pobede na startu turnira, Novak se priprema za sledeći meč, a u međuvremenu je iskoristio priliku da se druži sa svojim obožavaocima. U holu hotela gde boravi, Novak je izazvao oduševljenje okupljenih fanova koji su bili spremni sa desetinama i stotinama predmeta za potpis najveće ikada. Obezbeđenje je pokušalo da smiri situaciju kako se ne bi okupilo još više ljudi željnih pažnje najboljeg tenisera, ali Novak nije želeo da se stišava euforija među navijačima.

Dok je obezbeđenje pokušavalo da smanji uzbuđenje, Novak je pozvao navijače da budu što glasniji, stvarajući pravu pometnju. Proveo je mnogo vremena sa svojim obožavaocima, ispunjavajući njihove zahteve za autogramima i fotografisanjem. U jednom trenutku, čak je prihvatio i šalu kada ga je neko od navijača nežno odgurnuo, što samo pokazuje koliko je opušten i pristupačan.

Novak Đoković je definitivno osvojio srca kineskih navijača svojim šarmom i pažnjom koju im posvećuje, a ova scena iz hotela u Šangaju sigurno će dugo ostati u sećanju svima koji su imali priliku da prisustvuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading